2777
2789
عنوان

تفاوت خرج کردن من و دوستم !!!!!!

1689 بازدید | 98 پست

سلام آقا منو دوستم همسنیم ،از مدرسه پسرم باهم رفیق فابریک شدیم با هم میریم بیرون ،دخترامونم هم سنن تقریبا ۴سالشونه دختر اون ۳ماه بزرگتره ،شرایط مالی تقریبا یکسان از جیک و پوک قسط و فلان همم باخبریم،بعد ما بیرون که میریم دختر اون درخواست یه آبم نمیکنه ولی دختر من نگم براتون وای به اینکه عروسک یا سوپر ببینه حتما میخات !

همیشه یه شکلات و لواشک تو کیفش داره به دخترش میده تمام 

آخه من دست خودم نیست خب چیزی خوشم بیاد یا دخترم بخات باید بخرم ،ولی وقتی با این دوستم میرم بیرون از اینکارم خجالت میکشم ،حس میکنم دخترمو خوب تربیت نکردم ،خودمم ولخرجم آرههه؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم بهترین کار رو انجام میدین

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

منم دقیقا شرایط شمارو دارم 

بچه های من اگر نخرم کلی جنجال براه میندازن 

بعد جالبه دوستم حتی واسه بچش بستنی هم نمیخره 

جالبتر اینکه بعد از ده سال و با کلی ای وی اف بچه دار شده 

شوهرم همش میگه تو بچه هارو بد عادت کردی