2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 75 پست
کلاهدفت چی بود ادامه دادی همون سریکهفته برمیگشتی دیگه گاهی آدم کورمیشه انگارنمیبینه چیکارمیکنه

نه بابا ربطی به کور شدن نداره 

آخه آدم بعد یه هفته چطور برگرده وقتی با میل و با پافشاری خودش ازدواج کرده !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگن باید جدا شی ببین اصلا من جز خونه پدرم جای دیگ نمیرم چون امتحان تخصص دارم منتظر نتیجه اش میم ...

عزیز من شما که پزشک مملکتی خیلیم خانومی کردی تااینجا تحمل کردی اگه بچه داری و بچتوخفه کنه چی هنوز که جوونی خودتو نجات بده😊

خودت چی فکر می‌کنی ؟؟؟؟ نه بنظرم درست نیست ،،،،،،هنوز باید بری یه چندسال دیگه کتک بخوری،،، 

نمیدونم اخه بعضیا میگن تو همه زندگیا اینا هست در حالی من هیچوقت ندیدم اینو‌تو زندگی ارافیانم

درست تر از درست به خدا اگه دو تا بچه هم داشتی میگفتم طلاق بگیر. بیمار روانیه

افرین بیین روز اخر ک تو پنجره سوایلمو پرت میکرد جاریم‌شوکه بود 

جاریم‌مث خواهر بزرگم برام هست

نه بابا ربطی به کور شدن نداره  آخه آدم بعد یه هفته چطور برگرده وقتی با میل و با پافشاری خود ...

منظورم قبل ازدواج عزیزم انگارعیبای طرف ونمیبینن بعدکه رفتن توزندگی تازه چشمشون بازمیشه خیلیارودیدم مثل این بنده خدا هرچی توگوششون بخونی هرچی بگی نکن انگارنه میبینن نه میشنون 

میخوای ادامه بدی بچه بیاری بعد تصمیم بگیری طلاق بگیری بابا جونت در خطره پیش این شوهرت

اره باورت میشه از استرس ک همش داد میزد خواب نداشتم اصلا تمرکز رو درس نداشتم

وای باورت میشه اینقد حق ب جانبه چقد بهم فحش پدر میداد

این دیگه مشکل مشاوره ای نداره 

رسما بیمار روانیه 

جونت رو بردار بیا بیرون . مهریتم بگیر . تخصصتم بخون . یه زندگی خوب در انتظارته اگه خودتو نجات بدی

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

اگه واقعا مشگلات همیناس که میگی،و تو مقصر نیستی،لطفا تا این بنده خدا یه بچه نذاشته دامنت ،توام بخاطر حسشیرین مادر شدن،ببخشید خ..   نشدی،عمر خودتو یه بچه بچه رو تباه نکردی،طلاق بگیر....ببین مثل منو امثال من،یه عمر بار عذاب وجدانو بخاطر اینکه یه بچه دنیا اوردی تو این شرایط،به دوش نکش