2777
2789
عنوان

کی پیش دکتر محسن موسوی همدان عمل کرده؟؟؟ خیلی دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 10914 بازدید | 35 پست
اهان. بینی تون گوشتیه؟ وقت عمل گرفتین؟ زود وقت میده یا دیر؟  بعد دکتر بهنود چی خوب نیس بنظرتون ...

اره گوشتیه متاسفانه😁نه هنوز دوتا پسر کوچولو دارم من سال بعد تابستون میخوام عمل کنم فکرکنم ۶ماهه وقت میده آشنا باشی دوماهه بهنود نه اصلااا اکثرا سوراخارو میبره بالا باز میکنه پره رو

اره گوشتیه متاسفانه😁نه هنوز دوتا پسر کوچولو دارم من سال بعد تابستون میخوام عمل کنم فکرکنم ۶ماهه وقت ...

عه واقعا؟ فکرمیکردم خوب باشه بهنود.🙁 بینی منم یکم گوشتیه نمیدونم روزی طلب قبول میکنه یان. پیش موسوی هم وقت گرفتم ولی بعضیا گفتن خوب نیس حالا دودل شدم. از ی طرفم دونفرو دیدم پیش شبیری عمل کردن خیلی خوب شده بودن شاید دکترمو عوض کنم 😁 راجب موسوی اصلا نشنیدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه واقعا؟ فکرمیکردم خوب باشه بهنود.🙁 بینی منم یکم گوشتیه نمیدونم روزی طلب قبول میکنه یان. پیش موسوی ...

نه زیاد راجبش پرس و جو نکردم جایی خوندم بعد یه مدت بینی استحکامات از دست میده دقیق نمیدونم روزی طلب عالیه ولی گوشتی قبول نمیکنه حالا بین شبیری و بابایی سرور و دامادی تحقیق کن یکی و انتخاب کنن بابایی کارش خیلی قشنگ بود ولی بعضیا گفتن تغییر نکردیم هیچ بزرگترم شده

نه زیاد راجبش پرس و جو نکردم جایی خوندم بعد یه مدت بینی استحکامات از دست میده دقیق نمیدونم روزی طلب ...

منظورتونو نفهمیدم کلا تو عمل بینی بعد یه مدت بینی استحکامشو ازدست میده؟ وای خیلیا بهم میگن بینی ات بهت میاد عمل نکن ولی خب یکم گوشتیه و خیلی کم قوز داره. خیلی دلم میخاد عمل کنم خیلی تغییر میکنم 😢 حالا موندم دکتر خوب کدومه واقعا شانسیه 🤦

منظورتونو نفهمیدم کلا تو عمل بینی بعد یه مدت بینی استحکامشو ازدست میده؟ وای خیلیا بهم میگن بینی ات ب ...

به نظرم خیلی اگه مشکل نداره عمل نکن ولی من دوست دارم خودم عمل کنم به منم میگن خیلیا نکن به صورتت میاد درصورتی که به نظر خودم بزرگ و گوشتیه منم استرس دارم خراب بشه تا الان صبر کردم 

منظورتونو نفهمیدم کلا تو عمل بینی بعد یه مدت بینی استحکامشو ازدست میده؟ وای خیلیا بهم میگن بینی ات ب ...

زود میخوای عمل کنی چندسالته؟من هم نگران دکترم هم مراقبتش باید پهلو نخوابی ضربه نخوره چسب درست بزنی با بچه کوچیک یکم سخته

یادم رفت سوال اولت اره غضروف نمیدونم چجور میزاره که دونفر نظر داده بودن جایی که افتاده شده استحکام از دست داده باز من اطلاع ندارم چیزی که خوندم بازگو کردم شاید خواسته دست دکتر خراب کنه مطب برین بهتره اونایی که میان چسب بزنن بهترین گزینه اس کارشو ببینی

زود میخوای عمل کنی چندسالته؟من هم نگران دکترم هم مراقبتش باید پهلو نخوابی ضربه نخوره چسب درست بزنی ب ...

اره راسش ۱۸سالمه 😁 الان نامزدم دوس دارم تا عروسیم عمل کنم عروسیمم معلوم نی شاید بعد عید باشه ولی تا یه دکتر خوب پیدا کنمو عمل کنمو یه مدت بگذره تا جا بیوفته طول میکشع. براهمین عجله دارم 😢

یادم رفت سوال اولت اره غضروف نمیدونم چجور میزاره که دونفر نظر داده بودن جایی که افتاده شده استحکام ا ...

اهان اره میخام همین کارو کنم باید برم مطب دکترم . اونایی ک عمل کردنو ازنزدیک ببینم مطمئن شم. اگه دیدم خوب نبود شاید منم برم پیش شبیری

نه زیاد راجبش پرس و جو نکردم جایی خوندم بعد یه مدت بینی استحکامات از دست میده دقیق نمیدونم روزی طلب ...

عزیزم من روزی طلب قبولم کرده ولی دو دلم شدیدااا. فک میکنم دماغو پرهاشو بزرگ میزاره ظریف و شیک درنمیاره. نظدشما چیه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻