2777
2789
عنوان

نمیتونم بخوابم😭

140 بازدید | 11 پست

وقتی میخوابم با وحشت بیدار میشم چندین بار و یه حال بدی بهم دست میده الان دیگه از ترسش نمیتونم بخوابم چند شبه قران میزارم بالا سرم اما به خواب رفتنم سختتر شده و دوباره همونجوری میشم  نمیدونم چی کنم؟اضطراب دارم

خدایاشکرت...

وای مثل من

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم نمیتونم بخوابم راحت نیستم ازاینورم باید یکیو بغل کنم بخوابم ولی کسی نیست عادتمه😑

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️

منم شوهرم شیفته .سرم درد می‌کنه نمیتونم بخوابم همسایه بی انصافمونم این ساعت داره ساختمون سازی می‌کنه صدای کامیون روی اعصابه آدمه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ولی حتما برو دکتر آرام بخش میدع راحت میخوابی

داده قبلن دوست نداشتم بخور ترس خوردن اونا اظطرابم بیشتر میکرد و اینکه زورم میومد ک چرا اخه باید قرصی شم واسه یه خواب 

خدایاشکرت...