2777
2789

اسم داره بچم. حمله های آسمش خیلی شدیده. میترسم کن بیاره. تو وبه هرکی می‌پرسید براش دعا کنید

بخدا سه هفته اس بالاسرش شب تاصب اشک میریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم،از ته قلبم با تمام وجودم از خداوند رحمان میخوام فرزندت و همه بچه هایی که مریضن شفا پیدا کنن.انشالله حالش بهتر میشه و خوب خوب میشه و وقتی بزرگ شد به اینروزا میخندید🥹♥️🤲🏼🦋

چندوقتشه گلم‌؟

نترس، پسر خواهر منم اینطوری بود. پاییز و زمستون خواهرم بیچاره بود. یه فوق تخصص اسم و آلرژی به خواهرم گفت ژنتیکیه و به مرور که بزرگتر بشه برطرف میشه. الان ۱۲ سالشه و خداروشکر کاملا برطرف شده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ای جانم،از ته قلبم با تمام وجودم از خداوند رحمان میخوام فرزندت و همه بچه هایی که مریضن شفا پیدا ...

همینطورم خواهد شد، مطمئنم🙏😍

چندوقتشه گلم‌؟ نترس، پسر خواهر منم اینطوری بود. پاییز و زمستون خواهرم بیچاره بود. یه فوق تخصص اسم و ...

10سالشه😭😭دیگه ماشاا بزرگ شده

بخدا قلبش داره از سینه اش میزنه بیرون

بخدا دارم خودم آب میشم

ثانیه ای نمیتونم راحت چشم رو هم بذارم

10سالشه😭😭دیگه ماشاا بزرگ شده بخدا قلبش داره از سینه اش میزنه بیرون بخدا دارم خودم آب میشم ثانیه ...

انشالا به حق امام حسین خدا دسته گل قشنگت و شفا بده، دلت آروم بگیره عزیزم. به عنوان یه مادر با تک تک سلولهام درکت میکنم. 

فقط التماس دعا دارم ازتون. منکه انقد بدم روی دعا کردن ندارم

این حرف و نزن. خدا خییییلی بزرگتر از حد تصور ماست. بیماری پسرتم شکر خدا بیماری لاعلاجی نیست، یه فوق تخصص آسم و آلرژی ببر. درست میشه انشالا🌹

سلام گلم خواهش میکنم بگو برا فریتین بالاتون رفتین دکتر چی گفت؟؟! مال من توی ۲ماه از ۱۲۰ رفته ۱۹۰ ...

سلام عزیزم

بله رفتیم دکتر خون. هنوز خیلی بالاست. پایین نیومده. دکتر آمپول نوشت واسه مادرم. گفت اونارو تزریق کنه بیاد. که نرفته. آمپول ها خیلی گرونه. همونطوری مونده فعلا

سلام عزیزم بله رفتیم دکتر خون. هنوز خیلی بالاست. پایین نیومده. دکتر آمپول نوشت واسه مادرم. گفت اونا ...

ای وای خداااا 

بخدا اصلا حوصله ندارم برم بیوفتم دنبال دوا دکتر

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍