2777
2789
عنوان

حوصله ازدوا....ج

603 بازدید | 10 پست

۳۶ ام احتمالا تا یکسال دیگه ازدواج کنم.ادمی بودم نه شاعل بودم نه اهل کار خونه .همش میخوردم میخابیدم و گوشی خرید 😐نمدونم از د کنم پشیمون نمیشم همش پیش خودم میگم الان سن استراحتمه بعد پاشم شوهر کنم بیفتم تو کار خونه بچه داری 😐از یه طرف دیگم میگم چرا وقتی خاس تگار دارم.هی تو جشن ها . عزا ها بقیه بهم بگن انشا...ازدواج کنی.کیسم هم خوبه یکسال چند ماهه هی پیچوندمش دیگه نمتونم سرکارش بزارم 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا نیاز به ازدواج نداری؟ مگع میشه اخه

جنسی منطورته 🤭یا عاطفی. ادم احساسی هستما خیلی .ولی خوب وارد دوستی میشدم .🤭کفایت میکرد واسم البته رابطه کامل نه ها😐

36 سالته و فکر میکنی الان وقت ازدواجته؟!!! الان باید بچه ات بزرگ باشه تو فکر استراحتی!

خوب همین چون از وقتش گزاشته 🤣میگم می صرفه خودم تو این سن بندازم تو زحمت و سختی 🤭تو عمرم ده بارم آشپزی نکردم 🤭

اخ بخدا من۲۵سالمه دوس ندارن ازدواج کنممممم اصلا خستم

باز الان واسه تو بهتره تا بیای جا بیفتی وفق پذیری کنی میشی سی.من‌تا بیام عادت کنم میشم چهل 🤭دوره استراحتمه