2777
2789
عنوان

اراکی داریم اینجا میشه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5467 بازدید | 66 پست
هرروز هست؟الان فردا برم همون صبح بهم نوبت میدن 

ببین فردا صبح قبل اومدن یه زنگ بزن اگه بود و نوبت داد بیا فکر کنم منشیش ۹ بیاد خیلی بد تلفن جواب میده باید هی بگیری تا ۲ اینا هستن معمولا شمارشم ۳۳۱۲۱۳۱۴

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوق تخصص نوزادان بودن 

خوب تخصص هر ۳ یکی بوده. اسم اونی که بیشتر با بچه ات سروکار داشته و معاینه بیشتر کرده  بزن نت شماره مطبش پیدا کن زنگ بزن نوبت بگیر برای بعداظهر که راحت بری و بیای 

آزمایش چی بوده؟ اون دکترا هر کدوم میدونی تخصص شون چی بوده ؟ اول دکتر مشخص باید کرد. بعد میشه بعداظهر ...

آزمایش ازرودشه مشکوک به انسداد جزئی روده من میگم نریم بگیم جواب بفرستن اینجا نشون بدیم شوهرم میگه این‌همه گرفتاری کشیدیم برایه روز بریم همونجادکتراش بهترن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
هرچی میزنم مینوسه نویت دهی اینترنتی این پزشک بسته اس

عزیزم اگه اومدی اراک برای شب موندن اول از همه منزل ما.........قدم به چشم......افتخار ندادی برات جای سکونت رایگان تهیه میکنم.......بهم اطلاع بده......وسیله نقلیه نداشته باشی خودم میبرمت دکتر......

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
عزیزم اگه اومدی اراک برای شب موندن اول از همه منزل ما.........قدم به چشم......افتخار ندادی برات جای ...

دستت دردنکنه عزیزم خداانشاالله به وسعت قلبت بهت ببخشه

فقط برام دعاکنین مشکلی نداشته باشه اون ۱۵ روز بدترین روزای زندگیم بود دوست ندارم دوباره تکرارشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
دستت دردنکنه عزیزم خداانشاالله به وسعت قلبت بهت ببخشه فقط برام دعاکنین مشکلی نداشته باشه اون ۱۵ روز ...

انشااالله فرزندت سالمه

هیچ مشکلی نیست مطمین هستم

عزیزم من اینجا نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم

ولی اگه هر کاری داستی تو اراک من برات انجام میدم

همسرم یکی از مسیولین هستند

نوبت دکتر بخوایی برات میگیرم......شب نتونستی برگردی منزل میکونی در اختیارتون قرار میدیم

تمامی این حرفها رو بدون ذره ای تعارف گفتم

چون میدونم با بچه کوچک چقدر براتون سخته

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
انشااالله فرزندت سالمه هیچ مشکلی نیست مطمین هستم عزیزم من اینجا نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم ول ...

عزیزم میتونم بپرسم فامیلی همسرتون رو البته اگه دوست داشتید و امکانش بود...

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
عزیزم میتونم بپرسم فامیلی همسرتون رو البته اگه دوست داشتید و امکانش بود...

فداتشم الهی ......به خدا خیلی شرمنده م......کافیه فامیلی همسرم رو بگم‌.....بزنی تو نت😅......دیگه کاربری مو میبندم .........😅😅😅😅البته مشکلی نیست ها.......ولی خب مجبورم به خاطر یکسری مسایل کمی رعایت کنم