2777
2789
عنوان

اراکی داریم اینجا میشه لطفا بیاین

5460 بازدید | 66 پست

سلام من پسرم وقتی دنیااومد ۱۵ روز اراک بستری بود بیمارستان امیرکبیر خودمون ساوه ایم اون موقع ازش آزمایش گرفتن پزشک معالجش دکتر لطفی بود ولی دکتریوسفی وارجمندم میومدن بهش سرمیزدن الان جوابش آماده شده نمیدونم باید به همون دکترنشون بدم بعد چطوری نوبت بگیرم اگه صبح برم برانوبت تاغروب باید بابچه توخیابونای اراک بمونم تادکتربیاد اگه بعدازظهرم برم میترسم نوبت بهم ندن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اراکم ولی هیچکدوم از این دکترایی که گفتی رو نمیشناسم ولی دکتر خوب خواستی بهت معرفی میکنم فقط صبح تا ظهر مطب میره دکتر ایرانی خیابون خرم 

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

اسم دکتر بزن گوکل نوبت اینترنتی بگیر 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
من اراکم ولی هیچکدوم از این دکترایی که گفتی رو نمیشناسم ولی دکتر خوب خواستی بهت معرفی میکنم فقط صبح ...

هرروز هست؟الان فردا برم همون صبح بهم نوبت میدن 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙