2777
2789
عنوان

خرید چرخ خیاطی خانگی

2697 بازدید | 25 پست

می خوام چرخ خیاطی بخرم ، واسه دوخت و دوز  خودم می خوام،  ژانومه مدل ۶۷۲، کاچیران مدل ۴۰۸۴  و جک راسته دوز بهم پیشنهاد شده، حالا موندم چی بخرم راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 803دارم خیلی راضیم الان پنج ساله دارمش یه بارم تعمیرگاه نرفته

ممنون جواب دادید

استوک بوده یا اکبند؟؟

آخه من چند وقته دارم میپرسم ، هر کی مدلی پیشنهاد میکنه. 

ضخیم و ظریف را خوب میدوزه؟؟

استرج را خوب میدوزه؟؟

می خوام کار خونه را باهاش انجام بدم، بعضی وقت ها هم لباسی برا خودم و بچه هام بدوزم

الان در همین،نی نی سایت گفتن ۸۱۳ خوبه، رفتم سرچ کردم ، مدل خوبیه، قیمتش مناسب هست، باز دوباره موندم چکار کنم

خواهرم ۸۰۱ داره همیشه تعمیرگاهه،  

ممنون جواب دادید استوک بوده یا اکبند؟؟ آخه من چند وقته دارم میپرسم ، هر کی مدلی پیشنهاد میکنه.&nbs ...

خواهش میکنم ژانومه های قدیمی  آکبنداصلاوجودنداره هرکی میگه آکبنده دروغ میگه اوناروازچین استفاده شده شومیارن تعمیرمیکنن میفروشن به ماازسی تاشایدیه دونش واقعاآکبندباشه مال خواهرمنم همیشه تعمیرگاهه بستگی به شانست و استفاده ات داره که زودخراب نشه مثلامن فقط برای خانواده خودم لباس میدوزم تاحالاخراب نشده ولی مال خواهرم چون خیاطه لباس برای همه میدوزه همش خراب میشه پارچه نازک وهرچرخی میدوزه ولی پارچه کلفت مثل پالتویاجین وچرخای خونگی نمیتونن خوب بدوزن بهشون فشارمیادخراب میشن اگر میتونی صنعتی بخرجادکمه وسردوزلازم داشتی ببربیرون برات بزنن من چرخ ژانومه موبرای جادکمه وزیکزالش میخوام نگه دارم وگرنه هیچ چرخی قدرت صنعتی رونداره