چه ربطی داره شما از کجا تشخیص دادین دروغه ؟ هرکی دوس نداره میتونه نخونه دیگه چیکار به بقیه د ...
اگر همه درک و شعور داشتند که وضع دنیا این نبود ...ادعای شعور ندارم فقط گفتم بیشتر چشمتون رو باز کنید ...اووووو دلیل بر دروغ بودنش زیااااااذع....منتهی چشم باز میخواد ...ببخش تند حرف میزنم واقعا از سادگی خانم ها ناراحتم
ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث میکنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
شما نمیتونی به این صراحت کسی و متهم به دروغ کنی اگه حتی یه درصد راست بوده باشه چی ؟ حق الناس ...
عزیزم حرف هایش عجیب نبود...ببین نمونه های و سوتی هایش زیاد هست...بهت قول میدم دروغ بوده...قول میدم!!!!!
کسی که تاپییک خیانت به این فجیعی رو میزنم نمیاد تو عنوان شعرررر بنویسه...درضمن اون برنامه ای که اسکرین میداد یکی گفت دارم ولی تاریخ هاش درسته اصلا کاربرد این برنامه ها طوریه اگه تاریخ درست نباشه خب اشتباه ارسال میشه پیام ها...بعدم انکار داره داستان تعریف میکنه و خیلیییییی چیزای دیگه
ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث میکنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚