2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی ازم عصبانیت تاباهاش حرف میزنم بهم اینجوری میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 158 پست
آره بعد وقتی میری حیاط فکر میکنه نمیتونی ترکش کنی وقیح تر میشه ی جمله هست میگ چ بی پروا میشو ...

من از بی کسی بود 

اگه میرفتم خونه مادرم بعدش میگفت تنها رفتی  و‌..

البته عقل نداشتم ۱۶ سالم بود 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
ن میگفت برو بیرون از اتاق  منم با مادرشوهرم بودم  برا اینکه اونا نفهمن‌میرفتم تو حیاط&nb ...

خب هی رفتی حیاط اونم به خودش اجازه میده هی بگ برو بیرون چون میدونه تنها مسافتی ک طی میکنی از اتاق تا حیاطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حق طلاق دارمو اقدام نکردم اینجوری پرو تر میشه

ن بابا نمیشه

فعلا اقدام نکن 

ببین تا کجا پیش میری 

پررو نمیشه 

عاقلانه تصمیم بگیر 

خب هی رفتی حیاط اونم به خودش اجازه میده هی بگ برو بیرون چون میدونه تنها مسافتی ک طی میکنی از اتاق تا ...

خب چیکار کنه

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
خب هی رفتی حیاط اونم به خودش اجازه میده هی بگ برو بیرون چون میدونه تنها مسافتی ک طی میکنی از اتاق تا ...

منظورش از بیرون همون بود باید از اتاق میرفتم 

ولی ماددشوهرم اینا تو هال بودن

ن بابا نمیشه فعلا اقدام نکن  ببین تا کجا پیش میری  پررو نمیشه  عاقلانه تصمیم بگیر ...

مهریمو گذاشتم اجرا 

یجلسه رفتیم ب قاضی گفت من زنمو دوس دارم و منم اومدم بیرون

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
مهریمو گذاشتم اجرا  یجلسه رفتیم ب قاضی گفت من زنمو دوس دارم و منم اومدم بیرون

اینجوری گفته که مهریه نده؟ 

نفقه و اینا چی گرفتی؟؟

اینجوری گفته که مهریه نده؟  نفقه و اینا چی گرفتی؟؟

نمیدونم شایدم

نه نفقه اجرا نذاشتم

اینجوری گفته که مهریه نده؟  نفقه و اینا چی گرفتی؟؟

اخه بعدشم اومد دنبالم

شایدم بخاطر مهریه بود

نمیدونم شایدم نه نفقه اجرا نذاشتم

برا اونم اقدام کن 

کاش به اینجا نمیرسیدین 

بزرگترا رو واسطه میکردین 

پدرش چی؟ پدرت ؟ تلاشی نمیکنن؟

برا اونم اقدام کن  کاش به اینجا نمیرسیدین  بزرگترا رو واسطه میکردین  پدرش چی؟ پدرت ...

چرا

چن نفرو فرستادن گفتیم نه

خونوادش اومدن گفت یه فرصت بده

فکراتو کن بعد

دیگه خبری نشد ازشون