دخترنازی مدیر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 عنوان شوهرم وقتی ازم عصبانیت تاباهاش حرف میزنم بهم اینجوری میگه | مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 158 پست ببنددهنتوزرنزن.من دیوانه میشم. میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی... 1401/08/22 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
021serentipity عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 6643 ببین با مادرشوهرم تو یه خونه بودیم تو اتاق دعوامون میشد نمیذاشتم اونا بفهمن یواشی میرف ... اره دیگهاینجوریم پرو میشن 🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
سانیاخانوممممم عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4528 سه ساله بچه ندارم خب میندازه بیرون کجا برم چرا سفت و سخت جلوشو نمیگیری؟ کسی رو نداری بااش اتمام حجت کنه ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
021serentipity عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 6643 دیگ بیرونت میکرد باید میرفتی خونه ی مادرت حیاط چیه دیگ ناموسا؟ بعد برمیگشتی خونه واکنشش چی ب ... بنظرم اینجوری پرو تر میشن 🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
سانیاخانوممممم عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4528 دیگ بیرونت میکرد باید میرفتی خونه ی مادرت حیاط چیه دیگ ناموسا؟ بعد برمیگشتی خونه واکنشش چی ب ... ن میگفت برو بیرون از اتاق منم با مادرشوهرم بودم برا اینکه اونا نفهمنمیرفتم تو حیاط ن برمیگشتم پایین اتاق میخوابیدم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
021serentipity عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 6643 چرا سفت و سخت جلوشو نمیگیری؟ کسی رو نداری بااش اتمام حجت کنه کلی کار کردمدو بار مهریمو اجرا گذاشتمحق طلاق گرفتمتعهد گرفتم الانم دو ماهه خونه بابامم 🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
سانیاخانوممممم عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4528 اره دیگه اینجوریم پرو میشن اره درکل بی انصافن ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
سانیاخانوممممم عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4528 کلی کار کردم دو بار مهریمو اجرا گذاشتم حق طلاق گرفتم تعهد گرفتم الانم دو ماهه خونه بابامم دوستت داره؟؟ میخوای چکارکنی؟؟ ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
021serentipity عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 6643 ن میگفت برو بیرون از اتاق منم با مادرشوهرم بودم برا اینکه اونا نفهمنمیرفتم تو حیاط&nb ... بنظرت کار من غلطه یا تو؟ 🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
سانیاخانوممممم عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4528 بنظرت کار من غلطه یا تو؟ هر دو نمیدونممن اگه میرفتم خونه مادرم این اخلاقشو ترک میکرد ولی برا تو که میگی ۷ باره اومدم قهر ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
021serentipity عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 6643 دوستت داره؟؟ میخوای چکارکنی؟؟ نمیدونمخونوادش اومدن دنبالم نرفتم اونام دیگه نیومدنخودش عصبیهامتحانش کردم عوض نشدهموندم چیکار کنم 🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
payeez4735 عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 928 بنظرم اینجوری پرو تر میشن آرهبعد وقتی میری حیاط فکر میکنه نمیتونی ترکش کنی وقیح تر میشهی جمله هست میگ چ بی پروا میشود آنکس ک میفهمد دوستش دارییعنی فقط کافیه بفهمن دلبسته شدی دیگ تمومه هرجور بخوان رفتار میکننچ مرد چ زن
021serentipity عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 6643 هر دو نمیدونم من اگه میرفتم خونه مادرم این اخلاقشو ترک میکرد ولی برا تو که میگی ۷ با ... اون موقع ام اگه برمیگشتی عادت میکرد 🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
سانیاخانوممممم عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4528 نمیدونم خونوادش اومدن دنبالم نرفتم اونام دیگه نیومدن خودش عصبیه امتحانش کردم عوض نشده موندم چیکا ... فعلا بمون تا عوض نشده برنگرد بچه هم نداری دستت بازه چرا بسوزی و بسازی درست میشه ایشالا ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
021serentipity عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 6643 آره بعد وقتی میری حیاط فکر میکنه نمیتونی ترکش کنی وقیح تر میشه ی جمله هست میگ چ بی پروا میشو ... خب منم ک رفتم خونه بابام بازم پرو شد 🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
021serentipity عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 6643 فعلا بمون تا عوض نشده برنگرد بچه هم نداری دستت بازه چرا بسوزی و بسازی در ... اخه حق طلاق دارمو اقدام نکردماینجوری پرو تر میشه 🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود