2777
2789

ببنددهنتوزرنزن.من دیوانه میشم.

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گریه و بغض  بزار حس گناه بگیرهط😂

غرورم نمی‌زارم گریه کنم بعضی وقتاجوابشومیدم که به دعوامیکشه

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

شوهر من ک اصا دیوونه میشه سریعم پشیمون میشه

من میرم تو اتاق بعد هی دو دقیقه ی بار میاد میگه چرا اینجوری میکنی 

چرا منو ناراحت میکنی

بعد یواش یواش میگه خب ببخشید 

هی بیشتر معذرت خ اهی میکنه تا جایی ک واقعا دلم براش ضعف میره

هرکاریم کنه من باز دیوونشم😁😁😁

من فحش م میده   .بددهنه

من اگه جوابشو بدم آره به فحش بدهم می‌کشه واسه همین بعضی وقتا سکوت میکنم

من اگه جوابشو بدم آره به فحش بدهم می‌کشه واسه همین بعضی وقتا سکوت میکنم

منم جواب بدم به کتک کاری میرسه 

گاهی جواب میدم‌گاهی سکوت 

ولی تو دلم فحشش میدم 

در کل زیاد پاپیچش نشو 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
منم جواب بدم به کتک کاری میرسه  گاهی جواب میدم‌گاهی سکوت  ولی تو دلم فحشش میدم  در ...

منم..اما بعضی وقتا خیلی سخته سکوت کنی خیلی خدایان مرداچ مرگشونه البته بعضی هاشون..والاماکه فقط بداشون دوروورمونن

منم..اما بعضی وقتا خیلی سخته سکوت کنی خیلی خدایان مرداچ مرگشونه البته بعضی هاشون..والاماکه فقط بداشو ...

کتک میزنه؟؟

منم سکوت نمیکنم زیاد 

صبرم خیلی کمه 

دیکه همش دعواییم 

کتک میزنه؟؟ منم سکوت نمیکنم زیاد  صبرم خیلی کمه  دیکه همش دعواییم

ماهم همینطورصدباربهم میگیم ازت طلاق میگیرم.دیگه خسته شدم اماچ میشه کردکه دوتادختردارم خداحفظشون کنه جیگرامامان

ماهم همینطورصدباربهم میگیم ازت طلاق میگیرم.دیگه خسته شدم اماچ میشه کردکه دوتادختردارم خداحفظشون کنه ...

جلو بچه ها دعواتون‌میشه؟؟ تو روحیه شون تاثیر منفی میذاره 

خدا حفظشون کنه 

جلو بچه ها دعواتون‌میشه؟؟ تو روحیه شون تاثیر منفی میذاره  خدا حفظشون کنه

اره شوهرم خره این نمی‌فهمه..ممنون