2777
2789

که دختر و پسر به هم نرسیده بودند 

تمام اون پنهان کاریها و حرف های دو پهلو و گریزها عاشقانه برام جذاب بود تا وقتی که ازدواج نمی کردند

بعد اونکه ازدواج می کردند دیگه حوصله ی ادامه خوندن زندگی شون را نداشتم

بر عکس من رمان بعد از ازدواج برام جالب بود..قبلش که عشق و عاشقیه بعدشه که یه زندگیه 

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصلا از وقتی دیگه رفتارشون با هم عاشقانه میشد و خیلی رمانتیک ول میکردم😂

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

وای من خودمو کور میکردم سر زمان خوندن. رمان‌ها 500صفحه ای رو دو روزه میخوندم

ولی نمیدونم چرا بهم مدالی چیزی ندادن😐😐😂

سسخل بودم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
یاد اون چرت و پرتای آبکی افتادم که قبلا میخوندم

نگاه نافذش را ب چشمانم دوخت 

ضربان قلبم شدت گرفت ....آرتام جذاب ترین پسری بود ک درکره زمین وجود داشت 

قدبلند ته ریش با چشمانی ب رنگ عسل 🤣🤣🤣

نهه دیگه تو گیر و گور زندگی می افتادند  و مشکلات ش  خوندن نداشت  البته اون وقت ها

نمیدونم من هر رمانی نمیتونم بخونم کلا... 

رمان باید خیلیییییی قشنگ باشه که جذبم کنه

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم