2777
2789
عنوان

یه جا رزومه فرستادم 🤔👨‍💻👩‍💼

252 بازدید | 18 پست

یه جا رزومه فرستادم 

بعد نوشته بدون نیاز به سابقه 

ممکنه چون من سابقه کار دارم ، با هام تماس نگیرند

آخه اگهیمم بررسی شده 

دفعه اولمم نیست واسشون رزومه فرستادم 

و حتی نزدیک محل سکونتمم هست

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم منظورش اینه که اگه سابقه هم نداشته باشی مورد قبولشون هستی ن اینکه نباید سابقه کار نداشته باشی

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
نه عزیزم منظورش اینه که اگه سابقه هم نداشته باشی مورد قبولشون هستی ن اینکه نباید سابقه کار نداشته با ...

اخه برای عنوان شغلی دیگه زده حقوق توافقی 

ولی برای مورد من نوشته اداره کار 

گفتم شاید تصورشون اینه ک یه سابقه دار به حقوق اداره کار راضی نمیشه

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
فردا زنگ بزن بگو رزومه فرستادم دریافت کردید؟ ببین چی میگن

شماره نذاشتن، یه لینک ارسال رزومه است فقط

ن منظورشون اینه نداشته باشی عیب نداره حالا شما که داری چه بهتر

خب پس باید تماس میگرفتن

اخه برای عنوان شغلی دیگه زده حقوق توافقی  ولی برای مورد من نوشته اداره کار  گفتم شاید تص ...

عزیزم انشالله که رزومت قبول میشه نگران نباش 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙