2777
2789

گزگز بی حسی سوزش دست وپاها که در طی روز میاد ومیره شب ها بیشترمیشه وخستگی از علائم ام اس هست؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
@گل_یخ__     حالا چرا تند تند تاپیکاتو قفل میکنی عزیزم نمیخواد خودتو اذیت کنی  من ...

وا😑

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

ممکنه کسی همه این علائم رو داشته باشه و فقط کمبود ویتامین B داشته باشه. باید به پزشک مراجعه کنید. پزشک مغز و اعصاب. 

ام اس خیییلییی بیماری پیچیده ای هست و به راحتی نمیشه تشخیصش داد. 

در کل اگه علائمتون در کمتر از 2 روز از بین میرن نگران ام اس نباشید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ام اس اطلاعات زیادی دارم.  خیلی ازش نترسید. با پیشرفت علم کنترلش خیلی راحت از قبل شده.&n ...

سلام عزیزم،من چندروزه این حس رو دارم شبا بیشترمیشه،اولش هم ازدست چپم شروع شد،بینایی مشکل ندارم

سلام عزیزم،من چندروزه این حس رو دارم شبا بیشترمیشه،اولش هم ازدست چپم شروع شد،بینایی مشکل ندارم

به نظرم برید دکتر یه آزمایش بدید که خیالتون راحت شه. شاید کمبود ویتامین دارید. 

خواهر من هم این علائم رو داشت. رفت دکتر و حالش خوب شد. 

از طرفی یکی دیگه از آشناهامون تاری دید داشت و وقتی به دکتر مراجعه کزد با ام ار ای مشخص شد که ام اس داره. هر دوشونم الان حالشون خوبه.