2777
2789
اینجا برا برق بع من گفتن ۲۵۰۰ اب هم یا۲۵۰۰تا ۳

ما برای آب ۳۸۵۰  وسایل کنتورآب هم جدا شد ۲۸۰۰

برای برق هم ۲۲۰۰ فکر کنم 

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
توروخدا منو دعا کن  هر وقت هر بچه ای میبینم کلی گریه میکنم منم دکتر برای تنبلی بهم قرص متفورم ...

عزیزم ی دکتر بهتر نمیخای بری؟

منم متفورمین با دوفاستون 

دوفاستون خیلی خوبه

خب برای کنترل پرولاکتین چی داده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا منو دعا کن  هر وقت هر بچه ای میبینم کلی گریه میکنم منم دکتر برای تنبلی بهم قرص متفورم ...

چشم عزیزم حتما

ولی این بی خیالی که میگن به حاملگی فکر نکنی حامله میشی هم خیییییلی مؤثره ها

من خسته شدم بودم دکتر برام سینال اف و لتروزول تجویز کرده بود سریع باردار بشم گذاشتم یخچال که ماه بعد استفاده کنم باردار بشم ولی خدا خواست و بدون استفاده اونا باردار شدم

عزیزم ی دکتر بهتر نمیخای بری؟ منم متفورمین با دوفاستون  دوفاستون خیلی خوبه خب برای کنترل پرو ...

همین کابرگولین بهم داده

منم چند دوره خوردم نرمال نمیشد

دوباره دارم میخورم 

دکتر گفت باید بخوری تا پایین بیاد

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
همین کابرگولین بهم داده منم چند دوره خوردم نرمال نمیشد دوباره دارم میخورم  دکتر گفت باید بخو ...

آره منم ی دوره خوردم پایین نیومد آزمایش دادم 

چشم عزیزم حتما ولی این بی خیالی که میگن به حاملگی فکر نکنی حامله میشی هم خیییییلی مؤثره ها من خسته ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم که باردار شدی

خداکنه منم حامله بشم

اول اینکه خودم خیلی میخوام

دوم اینکه از شر زر زر فامیل و اطرافیان خلاص بشم

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
عزیزم خیلی خوشحال شدم که باردار شدی خداکنه منم حامله بشم اول اینکه خودم خیلی میخوام دوم اینکه از ...

ممنونم عزیزم

شماهم ریلکس باش و به خدا توکل کن ان شاءالله ی فندق میاد تو دلت 

ممنونم عزیزم شماهم ریلکس باش و به خدا توکل کن ان شاءالله ی فندق میاد تو دلت

الهی آمین

ممنون از راهنماییت گلم