2821
2789
عنوان

احساس بد

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 72 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم خیلی نمی‌شناسم اما بنظرم یه تاپیک جدا بزنید یه مشاور خوب مجازی پیدا کنید تاثیر داره واقعا&nb ...

آخه مجازی نمیشه به کسی چندان اعتماد کنی، تو تایپیک یکی از کاربرای نی نی سایت، گفت که روانشناسه و میتونه بهم کمک کنه، ولی من نمیتونم اعتماد کنم.

ببینید آدم بی ارضه‌ای نیستم ببینید من دنبال شغل رفتم خوبشو خدا نصیبم کرد، بیکار که بودم تو خونهونبود ...

جسارت نباشه، من هر وقت حس کنم دارم تنبلی کنم اون جمله رو به خودم میگم

یا رنج موفق بودن رو آدم باید با خودش بکشه یا رنج بی عرضه  یا نالایق بودن، و شخص من وقتی تلاش نکنم یا کمتر از توانم باشه تلاشم این حس رو تجربه میکنم 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
جسارت نباشه، من هر وقت حس کنم دارم تنبلی کنم اون جمله رو به خودم میگم یا رنج موفق بودن رو آدم باید ...

آخه منم دارم تنبلی میکنم، ولی تو اهدافم نه، اصلا من هدفی ندارم.

آخه منم دارم تنبلی میکنم، ولی تو اهدافم نه، اصلا من هدفی ندارم.

نمیدونم دفاع تون برا چیه؟ اگه دنبال تغیرید باید نامطلوب بودن وضع فعلی رو بپذیرید تو رویه تغییر مرحله ای به نام انکار وجود نداره، شرایط الان و نقاط ضعف موجود رو بپذیرید بعد بگید اوکی اینه اوضاع حالا چیکار میتونم کنم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند