2777
2789
عنوان

خونه ی خیلی کوچیک من..!+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9172 بازدید | 148 پست
آقا تورا خدا یکی ب من بگه چرا میگید لایکتون کنن؟؟؟

میریم یه دور میزنیم برمیگردیم،لایک کنن تاپیکو گم نکنیم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحاله خونت😍

مرسی عزیزم

فقط حیف قیمتا زد بالا

نشستم حساب کرذم بالای صد و بیست میخاد برا پر کردن

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
اره بابا ۵ سال رهن بودم توو یه خونه بزرگتر برا همین اینجا اومدنی خیلی ناراحت بودم ولی با این وضع ا ...

الهی 

همونه پس وسایلت با توجه به اون خونس 

خوبه عزیزم 😍توش به خوشی زندگی کنید 

مهمون کوچولوتونم بسلامتی بدنیا بیاد😍❤

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....
آقا تورا خدا یکی ب من بگه چرا میگید لایکتون کنن؟؟؟

عزیزم برای اینکه تاپیک رو گم نکنی و هروقت خواستی بری تو اون زنگوله بالا و برگردی تو تاپیک  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
منم تورکم اصلا دوست ندارم فرش دستباف 

والا دوستای غیرترکم هربار میبینن ذوووق میکنن

انگار که مثلا خیلی چیز لاکچری هس

ماها برامون عادی هس

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
کرم بهتره، میدونی بنظرم مدل مبل ها ب آدم های سن بالا تر میاد ی چیز اسپرت بردار مدل خونه بزن چیدمان م ...

اینم انتخاب همسر هس

با گلای کاغد دیواری ست میشه

والا دوستای غیرترکم هربار میبینن ذوووق میکنن انگار که مثلا خیلی چیز لاکچری هس ماها برامون عادی هس

عا

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
الان ک همه چیو طوسی میخرن ولی من کرم بیشتر دوست دارم، حالا هر رنگی ک خودت دوست داری 

من پارکتم طوسی هس...نمیخام خیلی خاکستری طوسی

خودم سبز سیر دوس دارم منتها با فرش روشن

فرش قرمز کار و.سخت میکنه

بچه ها من احتمالا تا عید برم یه دست مبل بخرم میشه بگید چه سبک.و رنگی خوبه خودم این مدنظرم هس

اینجور مدلا زود قدیمی وخز میشه خوددانی

گرونم هس فرش الان دونه ۱۵ مگ میتونی یبار دیگ بخری

Empty sky
اینا خیلی خوشگلن شما تبریزین؟

بله عزیزم