2777
2789
عنوان

بالارفتن از پله در بارداری

9620 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من ۵ماه دو هفتس باردارم

جمعه باغ یکی از اشنایان جایی دعوت بودم

بعد خونه ای که اونحا داشتن طبقه بالابود خیلیم پله میخورد

حدود ۵تا۲۰ تا پله نشمردم🙁ولی زیاد بود

و شیبشم زیاد بود یک سره یعنی پاگرد نداشت

رفتنه مشکل نداشتم

ولی وقتی پایین امدم یه کم اذیت شدم ازاونوقتم داخل واژنم درد داره و از امروز صبح پای راستم از ران گرفته

ممکنه از پله ها باشه یا بخاطر رشد جنینه

همش میترسم دهانه رحمم باز شده باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نمیشه با ی بار بیست تا پله رفتن نگران نباش 

دوستم تونه ش طبقه چهارم بود کل 9 ماره رو می رفت می اومد اگر بچه وضعیتش خوب باشه مشکلی نداره

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
نترس دختر منم خونمون طبقه دوم کم میرم میام اما خو مشکلی نبوده تا الان.. ولی وقت زیاد خسته میشم پاهام ...

اخه پله هاش مثل خونه نبود مثالا خونه ۷تا پله میخوره بعد پاگرد باز پله

این فکر کن ۲۰ تا پله پشت هم و تیز بود پله هاش و باریک

پس میگی از خستگیه؟من شاغلم هستم صبحا از ۷.۳۰تا ۳سر کارم

اخه پله هاش مثل خونه نبود مثالا خونه ۷تا پله میخوره بعد پاگرد باز پله این فکر کن ۲۰ تا پله پشت هم و ...

خونه ماهم اینجوریه 🤣چوون خونه ادارس نگران نباش من خو ماه اول هر روز با پاشنه بلند مثل جت میرفتم میومدم🤣 الان سه ماه تا شوهرم نگه یواش یادم نی بازم می‌خوام زود برم پایین ... ولی من وقتی پیاده زد برم اینجوری میشم ک حتی دکترم گفت زیاد پیاد نرو

بارداری در خطری؟؟ آخه فک نمیکنم 20تا پله انقد خطرناک باشه

نه نیستم جدیدا که سونو ندادم ولی هفته ۱۸ که سونو انومالی رفتم همه چی خداروشکر اوکی بود

شایدم بخاطر وزنم باشه نه؟😑از اول بارداری تا الان ۸ کیلو اضافه کردم