2777
2789
بگو

خواهرم تازه ازدواج کرده من چون بچم کوچیک بود عروسیش شوهرم نزاشت برم همش میگفت مریض میشه وهزارتا بهونه حالاهم قبول نمیکنه دعوتش کنم 

وخدای که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت شدم مگه عروسی چند دفعه است،شوهرتو راضی کن دعوتش کنی و کادو بهش بده از دلش دربیار

مگه راضی میشه اگه خواهراخودش باشن اینطوری نمیکنه همیشه باخانوادم بده دیشب حرفوپیش کشیدم که خواهرمو دعوت کنم ازدیروز قهره منم محلش ندادم بخداازعروسیش احساس میکنم افسرده ام عروسی یدونه خواهرم نزاشت برم خاک توسره من که ساکت موندم همیشه واسه خانواده خودش وقت داره وهرکاری هم میکنه کلی واسه من نه الان یک ماهه خونه پدرمم هم نرفتم دلتنگشونم ولی نمیبرتم 😔😔😔

وخدای که بشدت کافیست
مگه راضی میشه اگه خواهراخودش باشن اینطوری نمیکنه همیشه باخانوادم بده دیشب حرفوپیش کشیدم که خواهرمو د ...

شوهرتو پر رو کردی،کمتر بهش سرویس بده ادب بشه ،بی محلش کن بفهمه ناراحتی،حتما میشینی باهاش میگی و میخندی فکر میکنه راضی هستی

شوهرتو پر رو کردی،کمتر بهش سرویس بده ادب بشه ،بی محلش کن بفهمه ناراحتی،حتما میشینی باهاش میگی و میخن ...

بهش میگم بحثمون میشه بعدمیاد از دلم درمیاره میگه دیگه نگو بعده دوسه روزه میگم شاید ایندفعه قبول کنه میگه ازشوهرش خوشم نمیاد نمیدونم وهزارتادیگه بهونه ازوقتی نامزد کرد تا الان ماهرسری دعوامونه نامزدی یه دعواکه توچرا کادودادی عقدکنون یه دعوا .....

وخدای که بشدت کافیست
مگه راضی میشه اگه خواهراخودش باشن اینطوری نمیکنه همیشه باخانوادم بده دیشب حرفوپیش کشیدم که خواهرمو د ...

وااای کاش میرفتی عروسی خواهرت بهش محل نمیدادی 

مگ چند بار عروسی خواهر ادم میشه 

الانم دعوتش کن کادوشو بده ولش کن شوهرتو

باشه، توخوبی😏
وااای کاش میرفتی عروسی خواهرت بهش محل نمیدادی  مگ چند بار عروسی خواهر ادم میشه  الانم دع ...

نمیزاره آبروریزی میکنه چطوری راضیش کنم 

وخدای که بشدت کافیست

یبار پاتو محکم بذار بشونش سرجاش.انقدر بدعادتش نده هرچقدر دلش میخواد قهر کنه عجب ادمیه توام مهمونیای طرف اون نرو.

باشه، توخوبی😏

سلام

بشین باهاش با آرامش حرف بزن

بگو قرار نیست هر روز همدیگرو ببینین که از شوهرخاهرت خوشش بیاد یا نه.تو خودت برای خانوادت ارزش قائل نشدی که اونم دور برداشته.بگو یه شبه میان و ۲یل۳ساعت میشینن و میرن این که بحث و جدل نداره

نمیزاره آبروریزی میکنه چطوری راضیش کنم  

ببر بیرون خواهرتو باهمسرش رستورانی جایی دعوت کن.ابروریزی هم کنه اخه مگ ادم با خانواده اش رفت و امد نکنه دیگ زندگی ب چ درد میخوره

میترسی ازش؟ 

یبار پاتو محکم بذار ادبش کن بابا این مردا رو انقدر پررو نکنین

باشه، توخوبی😏
ممنونم توروخدابرام دعاکنین وراهنماییم کنین میگه دوسمداره ولی این اخلاقش خیلی اذیتم میکنه 

آخه خیلی خاصه رفتارش

تا یه عکس العمل خفن نشون ندی درست نمیشه، مثلا قهر و شرط گذاشتن، باید کوتاه بیاد، نمیشه که با هیچ کس رفت و آمد نکنی، تا کی نکنی، خودت افسردگی میگیری، بعدا میگه از اول مریض بودی

اگر امکانش رو داری یواشکی برو مشاوره، چون این آدم اگر بفهمه میگه مشکل از تو هست و مریضی که میری مشاور