2777
2789
عنوان

لتروزل و سینال

105 بازدید | 13 پست

کسی هست با لتروزول و سینال باردار بشه؟؟

من تنبلی تخمدان دارم ، ذخیره تخمدانمم کم هست ، این ماه برای بار اول این دارو هارو مصرف کردم ، روز ۱۲ دوره فولیکولام ۲۱و ۲۲ بود دکتر برام اچی سی جی نوشت .

خواستم ببینم کسی با این دارو ها باردار شده؟

لطفا کسایی ک نتیجه گرفتین اعلام کنین ،، واقعا نیاز به روحیه و دلداری دارم.

انشاا.. میگی 

من زدم نتیجه نگرفتم اما دوماه بعدش طبیعی باردار شدم با خودم میگم بی اثر نبودن 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
انشاا.. میگی  من زدم نتیجه نگرفتم اما دوماه بعدش طبیعی باردار شدم با خودم میگم بی اثر نبودن&nb ...

خدا کنه،، اخه هنوز ۲۷ سالمه ، خیلی ناراحتم بخدا،، دعاکنید برااام🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاا.. میگی  من زدم نتیجه نگرفتم اما دوماه بعدش طبیعی باردار شدم با خودم میگم بی اثر نبودن&nb ...

عزیزم ببخشید میپرسم ،، شمام تنبلی تخمدان داشتی و دخیره تخمدانت کم بود ؟

من وزنمم زیاد نیست ،، وزنم ۶۲،، قدم ۱۷۰ ولی تحرکم کمه،، ورزش نمیکنم

ببین من رو پیاده روی و رقص عالیه برا تخمدان و تولید تخمک ....من خبر نداشتم حتی تا همین امروز هم ورزشم رو داشتم چون فکر نمی‌کردم باردار باشم...

همیشه در زمان اقدام بعد تخمک گذاری تکونی نمی‌خوردم فکر میکردم مانع لقاح و... میشه ولی اشتباه میکردم...

تازه امروز فهمیدم دو ماه پیش سقط کردم قصد بارداری نداشتم تا بعد عید... کلا شوک شدم

انشاا...به سلامتی نی نی نازا بیاد تو آغوشت ،، برای منم دعا کن خدا نی نی ناز بهم بده

خدا کنه،، اخه هنوز ۲۷ سالمه ، خیلی ناراحتم بخدا،، دعاکنید برااام🥺

منم 20 سالمه همین دارو هارو مصرف کردم البته دگزامتازون هم خوردم منم روز 13 فولیکول 21.15.15.13 داشتم دوتا hcg زدم دعا کن باردار باشم 🥺

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰