2777
2789

ما ماشین ثبت نام کردیم اسممون تو رزرو دراومد به پدرشوهر و مادرشوهرم گفتیم رزرویم شاید لازم بشه علاوه بر طلاهای من و مقداری پولی که داریم 20 تا 30 تومن کم بیاریم شما بهمون بدین اولش گفتن باشه حالا بهم پیامک اومده برنده شده اید باید پول بپردازیم بهشون گفتیم 30 تومن نیاز داریم میگن ما پول نداریم تازه خونه مشهد گرفتیم برو از پدرزن و مادرزنت بگیر بابا مامان منم چون بهمون خونه و ماشین دادن الان دیگه کمک چندانی نمیکنن و داداشم یکی یدونست برای اون دارن ماشین میخرن و مراسم بگیرن و اینا.... حالا سه روز بیشتر وقت نیست هه از طرفی دل کندن از طلاهام از اونور بعد یکسال خدا میدونه ماشین چقدر گرون بشه اعصابم خرابه... از طرفی تا خبر برنده شدن ماشینو به شوهرم دادم داشت از سرکار میومده خونه ماشین تسمه تایم پاره میکنه میبره تعمیرگاه میبینه یک گربه گیر کرده لاش میگه دستش شکست فکر کنم بمیره... میترسم اتفاق بدی برامون بیفته چون خیلی دور و بریای تنگ نظری داریم و... 

از ازدواج متنفرم

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همه ناراحتن چرا به اسمشون درنیومده شما دلیل ناراحتیت اینه

ب نظرم خدا را شکر کن جا این همه ناله کردن پولشم جور میشه بسپار ب شوهرت

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂

چندبار ثبت نام کردی؟ مبارکه 

ردیف میشه از دو سه تا از رفیقاتون بگیرین

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲

واییییی هوا سرد شده برای همین این بیچاره ها میرن نزدیک موتور ماشین تا گرم بشن🤦🏻‍♀️

درک میکنم ناراحت باشی، ولی حکمت خداس شاید... بعضی از نشدن ها به صلاحه آدمه شاید ما فکر کنیم خیلی برامون خوبه ولی از آینده که خبر نداریم

والا همه ناراحتن چرا به اسمشون درنیومده شما دلیل ناراحتیت اینه ب نظرم خدا را شکر کن جا این همه ناله ...

این پیش فروش یکسالست اکثرا اسم درمیاد قیمت خودرو قطعی نیست تا سال بعد هر چقدر گرون بشه همونقدر ازت میگیرن

30 بار از کدملی شوهرم 28 بار از کدملی برادرشوهرم

علیییییی

جدی؟

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲