2777
2789
عنوان

فقط خانماا لطفا بیان

286 بازدید | 22 پست

کاربر اقا نیستم میتونید از تاپیکای قبلیم متوجه بشید 

راستش خجالت میکشم حرفم بگم من مجردم ۱۹ سالمه نیاز جنسی بالایی دارم شرایط ازدواج ندارم فعلا دارم درسم میخونم .ولی ب شدت ادم نیاز بالاییرهستم خیلیرخوندم که نوشتن سردی بخور دوش اب سرد بگیر و این جور چیزا ...ولی از ی طرف اینا عوازض دارن و واقعا نمیدونم چیکار کنم 😔

خ دوس دارم تجربه کنم ولی ....

میشه بگید باید چیوار کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کن

روزه بگیر 

غذا های معتدل بخور خیلی طبع گرم نداشته باشه 

دوش با اب معتدل بعدش هم پاهات و با آب سرد بشور بیا بیرون 

تنها نباش 

و اگر مورد خوبی پیش اومد چ اشکالی داره در کنار درس ازدواج کنی 

متاسفانه کاری نمیتونی بکنی

همون دوش آب سرد و دوری از چیزایی که تحریکت میکنه کم و بیش میتونه کنترلت کنه

دعا و راز و نیاز و اینا هیچ تاثیری نداره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
به هرحال باید شرایط ازدواج رو یه جورایی در کنار درس خوندن فراهم کنی

از سال بعد قصدش دارم ازدواج کنم امسال بخاطر کنکورم اصلا نمیخوام ب این مسائل فکر کنم 

خاستگارم دارم ولی کنکور دست و بالم بسته 😔

ورزش کن روزه بگیر  غذا های معتدل بخور خیلی طبع گرم نداشته باشه  دوش با اب معتدل بعدش هم ...

همه این راه هارو امتحان کردم ولی وقتی نیاز دارم اصلا نمبتونم خودم کنترل کنم 😔ادم مذهبی ام نیستم که بگم بعدش عذاب وجدان میگیرم ولی خوب....

متاسفانه کاری نمیتونی بکنی همون دوش آب سرد و دوری از چیزایی که تحریکت میکنه کم و بیش میتونه کنترلت ...

من فک میکنم اگه رابطه جن..سی رو تجربه کمم شاید این همه مشتاقش نباشم هرچی باشه غریزه اس خدا ت وجود همه گذاشته 😔😔

همه این راه هارو امتحان کردم ولی وقتی نیاز دارم اصلا نمبتونم خودم کنترل کنم 😔ادم مذهبی ام نیستم که ...

میفهمم چی میگی ولی اگر اون لحظه بری ای سرد وضو بگیری یا دست و روت بشوری بری بیرون یه بادی به سرت بخوره خیلی کمکت میکنه اما اگر شرایط ازدواج رو دارین بهترین راهه نیاز رو نمیشه انقدر سرکوب کرده