نازدخت2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 961 عنوان روز دوازده آی یو آی بی بی منفی بود و درد پریود دارم از دیروز 5633 بازدید | 22 پست بنظرتون امکان داره حامله باشم؟؟ از دیشب درد پریودی دارم انگار هرلحظه داره میاد گرچه یکهفته به موعد پریودیم مونده ، کسی بوده با این شرایط باردار بوده باشه؟ لطفا کمک کنید 1401/08/22 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
688spring عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 2490 آی یو آی درصد موفقبتش پایینه متاسفانه .منم دوبار انجام دادم زودتر پریود شدم بخاطر امپول ها خیلی تخمدان هام اذیت شد
nazzzbanooo عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 5824 گلم وایسا تا ۱۴روز علائم پریودی و بارداری شبیه بهم هستن انشالله بارداری
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31904 روز چند iui شدی؟چطور روز ۱۲ هستی و ی هفته ب موعدت مونده؟منم همش حالت پریودی داشتم جوری ک همش خودمو چک میکردم یا جایی میرفتم نوار میبردمانشالا بارداریصیر کن بعد ۱۴ روز برو ازمایش بیبی نزن خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
نازدخت2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 961 آی یو آی درصد موفقبتش پایینه متاسفانه .منم دوبار انجام دادم زودتر پریود شدم بخاطر امپول ها خیلی تخمد ... جدی میگید؟؟ پس یعنی واقعا درد پریوده؟ واقعا خسته شدم دیگه طاقت ندارم اصلااااااا
نازدخت2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 961 گلم وایسا تا ۱۴روز علائم پریودی و بارداری شبیه بهم هستن انشالله بارداری آخ ممنون عزیزم ، ولی آخه تو این دو روز قراره چه معجزه ای اتفاق بیفته ، حتی هاله هم نیفتاده☹️
نازدخت2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 961 روز چند iui شدی؟ چطور روز ۱۲ هستی و ی هفته ب موعدت مونده؟ منم همش حالت پریودی داشتم جوری ک همش خود ... من روز ۱۱ام آبان آی یو آی شدم ، روز ۱۳ پریود بود ، الان روز ۲۵ شما بارداری؟
نازدخت2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 961 من روز ۱۱ام آبان آی یو آی شدم ، روز ۱۳ پریود بود ، الان روز ۲۵ شما بارداری؟ دوسال پیش همون بار اول طبیعی باردار شدم اما بچم مشکل دار بود و دو ماهش بود فوت شد خیلی عذاب کشیدم ، الان ۴ماهه اقدامم خبری نیست اولین بار آی یو آیم توروخدا دعام کنید خیلی سختی کشیدم تا الان
nazzzbanooo عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 5824 آخ ممنون عزیزم ، ولی آخه تو این دو روز قراره چه معجزه ای اتفاق بیفته ، حتی هاله هم نیفتاده☹️ فعلا صبرکن جانم تاموعودت امیدی هست.. انشالله خدا دلتوشادکنه یه نی نی سالم بهت ببخشه
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31904 من روز ۱۱ام آبان آی یو آی شدم ، روز ۱۳ پریود بود ، الان روز ۲۵ شما بارداری؟ بله عزیزم باردارماخه iui بهتره زمان تخمک گذاری انجام میشهتخمک گذاری هم معمولا دو هفته قبل شروع پریودهمثلا اگ دوره هات ۳۰ روزه باشه تقریبا روز ۱۶ میشه تخمکگذاری خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
688spring عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 2490 جدی میگید؟؟ پس یعنی واقعا درد پریوده؟ واقعا خسته شدم دیگه طاقت ندارم اصلااااااا نا امید نباش علاےم ها شبیه هم هستن.انشالله که بارداری
نازدخت2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 961 فعلا صبرکن جانم تاموعودت امیدی هست.. انشالله خدا دلتوشادکنه یه نی نی سالم بهت ببخشه ممنون عزیزدلم اگر تا چهارشنبه که روز ۱۵ام هست پریود نشم میرم آز میدم یکدفعه اگه طاقت بیارم بی بی نزنم
نازدخت2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 961 بله عزیزم باردارم اخه iui بهتره زمان تخمک گذاری انجام میشه تخمک گذاری هم معمولا دو هفته قبل شروع پ ... بسلامتی عزیزم الهی که بسلامتی زایمان کنید و نی نی سالم و خوشگلتوبغل بگیری