2777
2789
اخه همکارا هم هستن گفتیم چیز بدرد بخوری باشه بفروشیم بزنیم به ی زخمی یادگاری نون و اب بچه هامون نمیش ...

به چه مناسبت دادن اگه طلا باشه که به نظر میاد هست ، سنگینه قیمتش باید بالا باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه بلاک چینه. ممکنه اگر پروژه با موفقیت پیش بره یه زمانی خیلی با ارزش بشه . با توجه به اینده ارز های دیجیتال. 

ولی تو پروژه های ایرانی معمولا یه گندی از توش درمیاد .

فکر نکنم در حال حاضر ارزش زیادی داشته باشه . طلا هم نیست

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز
بخاطر وجهه ی شرکتشون جلوی دوربین و فیلم چه مسخره بازی درمیارن خب چه کاریه یه بلیط فروشگاه بدید ما بر ...

اره اینا ارزش مالی ندارن معمولا.

بخوره تو سرشون.

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
اره ولی من اصلی رو از نزدیک‌ندیدم یعنی میشه بیت  باشه ؟

نهنیست. بیت کو ین یه شکل دیگه است بعد هم ارز دیجیتاله این طوری دست به دست نمیشه.

تو آزمایشگاه کار میکنید؟ انگار زده Iranian black chain lab

اره ولی من اصلی رو از نزدیک‌ندیدم یعنی میشه بیت  باشه ؟

عمرا. میدونی چنده؟!! مغزت سوت میکشه.هر ی رمز ارز ک استخراج میشه برق ی استان مصرف میکنه.قطعی های برق سالهای پیش همه مال استخراج رمز ارز بود

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹