2777
2789
عنوان

چالشی که معجزه کردتوزندگیم...

12242 بازدید | 178 پست

سلام دوستان ،،من سه چهارماهیه بایک چالش۱۸روزه آشناشدم که اگه کسی واقعی عمل کنه به اون کارهاییکه گفته شده مطمئنامعجزه روتوزندگیش میبینه ،،،من هرروز تمرینات همون روزرومیزارم براتون،امیدوارم عمل کنیدوزندگیتون رونجات بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بزار و لایک کن 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

یکی منو لایک کنه

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

بنام خدا

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘