یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
می دونید زهرا یعنی چی ؟ دیدید شب وقتی به آسمون نگاه می کنید چند تا ستاره خیلی پر نور هستند و می درخشند ؟ !!! زهرا یعنی دختری که اینقدر پاک و انسان هست که وقتی فرشته ها از تو آسمون به زمین نگاه می کنند مثل اون ستاره پر نوره می درخشه ! زهرا یعنی درخشان ! درخشان برای اهل آسمون !!!
آخه میدونی هر اسمیم میگی دیگران روش ایراد میذارن مثلا آنیل میگن نه یاد وانیل میوفتیم
مهم حس خوب خودت به اون اسمه
اتفاقا وانیل که خیلی عالیه
مخفف آنیل هم آنی میشه و قشنگه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بذار آوا منم خیلی دنبال اسم بودم آخرش آوا را انتخاب کردم واسه دخترم الانم خیلی خوشحالم ک این اسم را گذاشتم چون هم بین المللی هس هم قرآنیه توی سوره یوسف و ضحی اومده توی انجیل ب معنی نفس زندگانیه خوش آوا هست تلفظش و اینکه معنیش آواز خوش میشه ک من با این نیت گذاشتم ک اولین صدای قشنگی ک میاد توی زندگیمون اونه...خلاصه خیلی راضیم
من این ماه جلوگیری مطمئن نداشتم الانم ۱۴ روز مونده به پریودم همش چند روزه زیر دلم درد میکنه و انقباض داره حالت خفیف پریودی کمر درد دارم به نظرتون خبریه؟یا تخمک گذاریه؟