2777
2789
ببخشید اینقدر راحت راجب تموم شدن میگم امیدوارم ناراحت نشی دوتا تجربه شکست عشقی داشتم احساساتم فروکش ...

منم نخواستم مجازی باشه، بهش هم گفتم، دل نبستم اما به عنوان یه دوست هم نمیخوام ناراحت بشه، ولی خوب چون احتمال داره در آینده این رابطه بیشتر بشه بیشتر اهمیت میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حق بده اعتماد سخته یکم معلومه خیلی احساساتی‌ایییی  چند سالتونه جفتتون ؟

یه سوال امروز رفتم تو مدرسه یکی از دوازدهما بهم گفت گوگولی گفتم چی دوستش گفت کیوتی

حالا به داداشم گفتم گفت چرا گفته گوگولی چون تو پسرا مثله اینکه از بالا به پایین نگا کنی طرفو حالا منم فک می‌کنم منظوره درخترِ این بود :( ناراحت شدم الان...ولی خیلی حس بالا به پایین نداشتم ازشون...یه کمی داشتم نه زیاد

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
یه سوال امروز رفتم تو مدرسه یکی از دوازدهما بهم گفت گوگولی گفتم چی دوستش گفت کیوتی حالا به داداشم گ ...

نه برای دخترا اینطور نیست 😅 وقتی میگن گوگول یا کیوت ینی ازت خوششون میاد

اگه ازش کوچیکتر باشی ینی کوچولو و شیرینی به دلش نشستی

خوره کتاب 🤓📚
نه برای دخترا اینطور نیست 😅 وقتی میگن گوگول یا کیوت ینی ازت خوششون میاد اگه ازش کوچیکتر باشی ینی ک ...

عه خو خوبه آره کوچیک ترم ازش

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
از این مجازی ها شاید سومیش

خب مدت زیادی نبوده دفعه اولتم نبوده راحتتر کنار میای فقط خودتو مشغول کن

غصه نخور برادر یه ادم بهتر یه جایی منتظرته یکی که از ته دلش بخوادت

خوره کتاب 🤓📚
خب مدت زیادی نبوده دفعه اولتم نبوده راحتتر کنار میای فقط خودتو مشغول کن غصه نخور برادر یه ادم بهتر ...

همیشه ایمان دارم بهش همیشهههههههههه، یه دختر خوب یه جای بهتر ، یه شرایط خوب تر، همونی که جفت منه.

همیشه ایمان دارم بهش همیشهههههههههه، یه دختر خوب یه جای بهتر ، یه شرایط خوب تر، همونی که جفت منه.

خب پس غصه نداره خدا خودش میذارتش جلو راهت 

به جریان زندگی اعتماد کن

خوره کتاب 🤓📚