2777
2789

شوهراتون تو بچه داری کمکتون میکردن؟مثلا نوبتی نگه دارید یکی بخوابه یا وقتایی ک تب داره یا دل دردای ماه های اول ...که بچه تا صبح بیداره و گریه میکنه ..یا شمام تنها بودین کلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

من زایمان کرده بودم اون زیر پتو میخوابید

مرخصی هم گرفته بود 😠

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

تا 6 ماهگی دخترم شبا خیلی بد می خوابید هر یه ربع بیست دقیقه بیدار میشد. 

شوهرم از ساعت پنج تا هفت بغلش میکردو راه می رفت تا بتونم یکم بخوابم 

دیگه کل کمکش این بود ولی خب کمک اصلیش اینه که کار می کنه و پول در میاره و رفاه زندگیمو تامین می کنه از کارگر تا پرستار

حلالم کنید و خدانگهدار   
دمش گرم ..خر سرکار رفتنو چیکار می‌کرد؟گله نمی‌کرد ک میخواد بره سرکار و بی‌خواب نمونه

فدات سرکار میرفت شبا ۳ساعت میخوابید بخاطر بچها نه اهل گله نیس کلا دوست داره کدبانو باشه 😂

تا 6 ماهگی دخترم شبا خیلی بد می خوابید هر یه ربع بیست دقیقه بیدار میشد.   شوهرم از ساعت پ ...

البته اون از ساعت ده تا پنج رو راحت تو اتاق دیگه می خوابید

حلالم کنید و خدانگهدار   

گریه ک میکرد شبا راه میبردش یا میبردیمش بیرون گ بخوابه چند باری هم حموم برده و اوایل هم وقتی بچه خرابکاری میکرد میشستش و شیرشو میداد الانم چون باردارم شبا بچه ک نق بزنه پستونک میزاره دهنش یا پتو روش میکشه یا بغلش میکنه تا بخوابه اما تا بحال شیر خشک درست نکرده یا بچه رو مای بیبی نکرده ولی خب من ب همینم راضیم چون قبلا دست ب سیاه و سفید نمیزد و این بچه یکم بهترش کرده حداقل

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

نه من خودم اجازه نمیدادم

بنده خدا صبح تا شب سرکار میره 

الان که پسرم بزرگتر شده هفته ای یه بار غروب تا شب پسرمو میبره بیرون که من تنها باشم استراحت کن

afsaneh_67 هستم...کاربری نازنینم به خاطر چندتا اسکول ترکید😑