2777
2789

سلام من می‌خوام عمل پیکرتراشی توی ناحیه شکم و پهلوهام انجام بدم. خیلیا منو میترسونن ولی من خیلی مصمم هستم برای عمل. کسی این عملو انجام داده عوارض داره؟ دکتر خوب توی شیراز کی رو پیشنهاد میکنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته عمل کردین؟ الآنم درد دارین؟

۳ ماهه.بله درد دارم.شکم بند میبندم دردش قابل تحمل تره.کار زیاد نمیتونم بکنم،سرپا ایستادن پیاده روی زیاد نمیتونم ورزش هم کلاااااا نمیتونم

از پهلو و شکم نگو که خیلی بدفرم شدم شوهرم همش مسخره میکنه منو منم به فکرشم ولی دونفر رو میشناختم زیر ...

واقعا 😱😱 شنیدین ا خودتون دیدین آخه تا اسم عمل شکم میاد همه همینو میگم. منم خیلی بدفرم شدم😁

۳ ماهه.بله درد دارم.شکم بند میبندم دردش قابل تحمل تره.کار زیاد نمیتونم بکنم،سرپا ایستادن پیاده روی ز ...

کجاذعمل کردین؟ شاید چون تازه عمل کردین اینجوریه خوی نمیشه یعنی سوال کردین؟

واقعا 😱😱 شنیدین ا خودتون دیدین آخه تا اسم عمل شکم میاد همه همینو میگم. منم خیلی بدفرم شدم😁

دیدم عزیزم اتفاقا جوان هم بودن زیر عمل رفتن تو کما با رژیم و ورزش باید خودمون درست کنیم یه دوست داشتم دوران دبیرستان همیشه بخاطر چاقی مسخرش میکردن بچه ها افسردگی گرفته بود رفت مشاوره و تغذیه با جدیت رژیم گرفت الان پنجاه کیلو شده لاغر و بلند همیشه میگه چندتا چندتا شلوار جین میخرم اینا یه روزی واسم حسرت بود خوشبحالش کاش ما هم بتونیم 🥺

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️
خیلی وحشتناکه که. آخه هیچجورم این شکم لعنتی تو نمیره. کل صورتم آب شده ولی شکمه همچنان مسرور و خوشحال ...

نمیدونم شاید برای من اینطور بوده.چون من زیبایی نبودم.از خود دکترا بپرسید بهتره

دیدم عزیزم اتفاقا جوان هم بودن زیر عمل رفتن تو کما با رژیم و ورزش باید خودمون درست کنیم یه دوست داشت ...

نمیشه آخه من زیرشکمم خیلی آویزون و زشت شده. به هیچ صراطی هم مستقیم نیست هیچ مدله آب نمیشه خسته شدم ازش

نمیدونم شاید برای من اینطور بوده.چون من زیبایی نبودم.از خود دکترا بپرسید بهتره

ممنون از اینکه تجربتون رو گفتین انشالا که هر چه زودتر دردتون تموم میشه برمیگردیم به زندگی عادیتون