الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کج کرده است بامنجهانی که نمیداند کجایش ایستاده امبا دستهایه گره کرده و دهانی بستهبه انتظار مرگی نشسته امبی پایان....ومن هرروز چندین هزار بار مرگ را درآغوش میکشمپنهانیباچشمهایه قهوه ای و لبهایی رنگ پریده...وچه دردناک حال خویش را برایت شعر میکنم....نترس در سرم هنوز همان دیوانه ام...
بابا با شما ک بد نیست بنده خدا با اون راحت تره ادم همیشه یه دوست صمیمی تو زندگیش داره حالا شانس شما با جاریتون این اتفاق براش افتاده سخت نگیر و مستقل باش احتیاجی ب محبت اون نداشته باش
من اگه بودم اصلا اهمیت نمیدادم حتی اگه مینشست کنارم هن دیگه تحویلش نمیگرفتم بهش زنگ نمیزدم تماس هاش هم یکی در میون جواب میدادم تا بفهمه برام هیچ ارزشی نداره ، اون چون میبینه شما حساسی بدتر میکنه
به نظرم اصلا محل نده رفت و آمدت رو کم کن هر چقدر نبینیشون راحت تری دعوتت هم کرد بهونه بیار و نرو بعد یه مدت خودشون متوجه میشن چرا نمیری ، بزار شوهرتم بفهمه و به روشون بیاره
همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه😊😊