2777
2789

سلام دوستان، من ٩ ساله كه عروسي كردم،خواهرشوهرم خيلي جذبِ جاريمه،براي كوچك ترين كارش بااو هماهنگ ميكنه،اين تبعيض به حدي زيادِ كه وقتي باهم هستيم من واقعااذيت ميشم،مثلاوقتي كه خونشون هستيم اصلامحلِ من نميزاره و ميره پيش جاريم،اين كارش به حدي هست كه انگار من و به زور دعوت كرده وچاره داشت نميگفت،هيچ تلاشي براي ارتباط بامن برقرار نميكنه،متاسفانه همسرم ميدونه وميفهمه اما هيچ واكنش نشون نميده كه زنِ منم آدمه😕من مشكلِ باردارشدن و داشتم هميشه فكرميكردم بچه دارشم اين جريان حل ميشه،خداروشكرمن حامله شدم و اين تبعيض گذاشتن حتي بينِ بچه هامونم پيش رفت،هميشه به شوهرم ميگفتم اگه بينِ بچه هامون فرق گذاشت ديگه قيدش و بزنيم آدم از بچش نميگذره اما همسرم اهلِ اين كارا نيست،من براي خودم يك جورايي كناراومدم بااين جريان،اما از بچه هام نميتونم بگذرم،تبعيض گذاشتنِ خواهرشوهرم به حديه كه هركس نظاره گرباشه قشنگ متوجه ميشه،وگاهي بي احترامي ميشه به من بااين تبعيض گذاشتنش،كسي تجربه من و داره؟ شمابودين چه واكنشي نشون ميدادين؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم بین منو خواهرم اینطوری بود ولش کن چرا حرص بخوری گلم توام حسابش نکن بهمین راحتی

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

بی محلی 

حس میکنم وقتی فرق میذاره و نارحت میشی قیافه ات داد میزنه

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

به نام خدا این منم که

بچه دارم شدم الانم بین بچه من وجاریم فرق میزاره😎

کج کرده است بامنجهانی که نمیداند کجایش ایستاده امبا دستهایه گره کرده و دهانی بستهبه انتظار مرگی نشسته امبی پایان....ومن هرروز چندین هزار بار مرگ را درآغوش میکشمپنهانیباچشمهایه قهوه ای و لبهایی رنگ پریده...وچه دردناک حال خویش را برایت شعر میکنم....نترس در سرم هنوز همان دیوانه ام...

بابا با شما ک بد نیست بنده خدا با اون راحت تره ادم همیشه یه دوست صمیمی تو زندگیش داره حالا شانس شما با جاریتون این اتفاق براش افتاده سخت نگیر و مستقل باش احتیاجی ب محبت اون نداشته باش 

I’m happy 😆 

من اگه بودم اصلا اهمیت نمیدادم حتی اگه می‌نشست کنارم هن دیگه تحویلش نمیگرفتم بهش زنگ نمیزدم تماس هاش هم یکی در میون جواب میدادم تا بفهمه برام هیچ ارزشی نداره ، اون چون میبینه شما حساسی بدتر میکنه 

به نظرم اصلا محل نده رفت و آمدت رو کم کن هر چقدر نبینیشون راحت تری دعوتت هم کرد بهونه بیار و نرو بعد یه مدت خودشون متوجه میشن چرا نمیری ، بزار شوهرتم بفهمه و به روشون بیاره

همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه😊😊