2777
2789

چندماه پیش که اینستاشو نصب کردیم

استوریهاشو که هردفعه میبینم اتیش میگیره دلم😭😭😭

ببخشید ناراحتتون میکنم اگه

خیلی دلم گرفته

داداشم که خرداد فوت کرد

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

خدا رحمت کنه

فاتحه خوندم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات فاتحه خوندم💔💔💔💔💔 تسلیت عزیزم

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

یه ماه قبل فوتش ،عکس پروفایلشم سیاه سفید کرده😭

همونم شد عکس سنگ قبرش

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

ممنون میشم فاتحه بخونید براش😔

از بس گریه میکنیم 

توخواب هرکی رفته گفته گریتون اذیتم میکنه

گریه نکنید

اینا کلیپ استوریه،نمیتونم اپلود کنم شات گرفتم