2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😔😪😔😪😔😪😔

185 بازدید | 14 پست

اومدیم شمال خواستیم یه چیزی بخریم با وام و رهن و قرص و....شوهرم فقط تنکابن رو دوست داشت خلاصه با بدبختی یه چیزی پیدا کردیم با پارکینگ و آسانسور  ترسیدم رهن نره برگشتیم  رهن هم براش پیدا شد نمیدونم چرا پامو کردم توی یه کفش که نه و من دیگه نمیرم اونجا از شوهرم اصرار و از من انکار  ،بعدشم که گفتم باشه مالک بهانه دلار  و کرد که رفته بالا بعدم که گفت پسرم میخواد بخره خونمو  ، اعصابم ریخته بهم دیکه هم هر چی نگاه میکنم و میگردم با آسانسور پارکینگ که با شرایطمون کنار بیاد پیدا نمیشه 😔😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا مورد مناسب براتون سریع پیدا بشه

همش میگم قسمت نبوده  ولی آیا قسمتم اینه شوهرم توهین کنه بهم؟  خب راه دور بود دیگه واقعا حوصاه نداشتم برم  شوهرمم باید میرفت کار  منم ترسیدم نکنه خوب نباشه 

عزیزم منم با بی تدبیری هام خیلی ضرر مالی به نامزدم زدم تصمیم گرفتم دخالت نکنم هرچند تلاشم بی ثمره🙂& ...

آره  اشتباه کردم میگه چرا نذاشتی  من ضررتو میدادم  عجب علطی کردم حالام نیست یه مورد با اسانسور و پارکینگ  کاش یکی پیدا بشه تو رو خدا دعا کن 

آره  اشتباه کردم میگه چرا نذاشتی  من ضررتو میدادم  عجب علطی کردم حالام نیست یه مورد ب ...

ان شالله پیدا میشه 🤲🤲 همه املاکیارو گشتین؟؟ حالا کاش شوهرت راضی شه حداقل یه شهر دیگه بگرده شاید با شرایطتتون پیدا شد 

حق داری 🥺

چی بگم آجی چه بدشانسی  بنگاهدارها ازش بد گفتن  منم یه لحطه ترسیدم  راه دور بود خلاصه من فقط یه روز گفتم نه  بعدش که گفتم باشه و حتی تنهایی میام  اون دو هفته منو تاب داد و بعدم گفت دلار رفت بالا و بعدم گفت پسرم میخواد بخره  والا اولش اونقدر اصرار کرد منم ترسیدم خب گفتم نکنه ایراد داشته باشه میخوان بندازن بهمون 

ان شالله پیدا میشه 🤲🤲 همه املاکیارو گشتین؟؟ حالا کاش شوهرت راضی شه حداقل یه شهر دیگه بگرده شاید با ...

قربونتتت عزیزمی ممنون همینو بگو  بابامم گفت اونجا همه جاش ساحلیهبرین یه جا دیگه  شوهرم میگه نه فقط تنکابن 

اره واقعا نمیشه سریع اعتماد کرد و عجله کرد توی این کارها

همینو بگو بار اولم بود رفتیم تنکابن  واقعا ترسیدم  آخه میخواستم طلاهامو بفروشم همه چیزامو ۳۵۰وام  ۲۰۰رهن  خیلی میشه