بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم واقعا امشب نشسته بودم کلیپای بچه ها رو نگاه میکردم ولی حس خاصی بهم نمیداد باورم نشده هنوز ...
این استرسای الانم طبیعیه ولی هنوزخیلی زوده صبرداشته باش ان شاءالله ۸هفته که بری صدای قلبشوبشنوی از ته ته ته قلبت عاشقش میشی گفتم که به خدااعتمادکن😍😍😍😍😍
تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
امیدوارم... خیلی میترسم اینقدر میترسم که تشخیص نمیدم حالت تهوعم از علائممه یا از ترس!
طبیعیه هنوزفکرکنم برای ظاهرشدن حالت تهوع خیلی زوده معمولااز۶هفته شروع میشه...این بخاطراسترسات هست خودتوآروم کن باهرروشی که میدونی ببین خدابدبنده اش رونمیخادهمه چی دست اون بالاییه وقتی تصمیم گرفته بهت نینی بده ینی این توان وقدرت رودرتودیده هیچکاریش بی علت نیست..میشه بگی ازچیش میترسی دقیقا
تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
ببین رفیق ما چندددددد سال منتظر بودیم اخرررر نشد و با کلی بدبختی و هزار جور دوا درمون خدا بهمون داد و دکترمم گف تو طبیعی باردار نمیشی واسه خودمون داشتیم با این بچمون حال میکردیم ی وقتاییم غصه میخوردم باید برا بچه دوم چقدددد هزینه کتم چقد سخته دوباره اون راهو بریم ک یهو ب خودم اومدم و دیدم عقب انداختم و لکه بینی خیلی عجیب و غریب داشتم از هرکی پرسیدم گف صدرصد نشونه حاملگیه در کمال ناباوری بی بی هم مثبت شد و من تااااا سه ماه اول اصلا توی کتم نمیرفت این بچه خدا این جوری دلش خواست ب من نعمت بده خداروشکر ....
الانم کنارم داره نق میزنه خیلیییی سخت گذشت تا ب امروز رسیدم ولی خدا هست و کمک میکنه