2777
2789
عنوان

چرا یادم نمیره؟؟؟؟

207 بازدید | 18 پست

چند ماه پیش اوضاع مالی ما خیلی بد بود بطوریکه چند روز تخم مرغ خوردیم ....یه بچه هم دارم که اون موقع یکسال و سه ماهش بود....ظهر خواهر شوهرم سرزده اومد خونمون منم زنگ زدم به شوهرم که خواهرت اومده و هیچی ندارم حتی ناهار .....دیدم ۵دقیقه هم نشد ۱میلیون ریخت بحساب من که برو چیزی میخوای بخر ....قبل اینکه به من زنگ بزنه دیدم خواهرش داره با یه نفر حرف میزنه و میگه نه بابا مال خودت بود که چه حرفیه....من رفتم خرید کردم آوردم خوردیم شروع کردیم با خواهر شوهر حرف زدن (که خیلی طولانیه و مربوط به مسایل بد اقتصادی بود)

یکدفعه بین حرفاش من فهمیدم شوهرم هشت میلیون پونصد دست ابجیش داده 😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهاااان 

ای بدم‌میاد مردی ک از شکم بجه اش میگیره میده خانواده اش 

لعنت ب اینجور مردا 

اگه دارهه چیزی اما اگه نداری غلط میکنی بچه زبون بسته ات گشنه میذاری جهنم از زنت اما بچه چ گناهی کرده

چجور ابجیش اومو فوری ی تومن داشت برا شما فقط نبود تخم مرغ بخورین من بودم جرواجرش میکردم دیگه همدلم ب ...

اره منم همین گفتم بهش ....گفتم الان که دروغ گفتی از کسی قرض کردی خب می‌دیدی ما چند روز داریم تخم مرغ میخوریم به ما هم میدادی میگفتی از کسی قرض کردم

جهنم از زنت حرف درستی نیسا

چرا ؟ منظورش اینه به جهنم که از زنت می زنی اما بچه ات چرا؟

یا معنی بدی داره؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
چرا ؟ منظورش اینه به جهنم که از زنت می زنی اما بچه ات چرا؟ یا معنی بدی داره؟

همون منظورش ب جهنمت از زنت میزنی خب درست نیس چرا اتفاقا مامانم میگه اول ب خودت برس خوب بخور تا جون داشته باشی زندگیتو سرپا نگه داری همیشه میگه بچت با نون خشکم سرپاس ولی تو نه😶

همون منظورش ب جهنمت از زنت میزنی خب درست نیس چرا اتفاقا مامانم میگه اول ب خودت برس خوب بخور تا جون د ...

آ هان از این لحاظ 

نمی دونم چرا من فکر کردم کلا معنی بدی میده 

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند