2777
2789
عنوان

بهترین دکتر برای لیزیک چشم در تهران

7251 بازدید | 28 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کسایی که شناخت دارن راهنماییم کنن و بهترین دکتر برای لیزیک چشم در تهران رو بهم معرفی کنن🌹🙏🙏🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=258856140] من و همسرم هر دو کلنیک ایرانیان لازک کردیم راضی هستیم پیش سید جواد هاشمیان [/QUOTE ...

همون بعد از عمل خیلی واضح شد فقط یک چشمم گاهی تاری داشت ولی یکی دوماه بعد خوب شد خودش چند روز پیش هم رفتم چکاب البته شهر خودمون گفت کامل شده 

چقدر هزینه کردید شما بعدش بعد از لازک تا چند روز درد داشتید شرمنده زیاد سوال میپرسم

9 تومن هزینه لازک بود نزدیک ی تومن هم عکس ولی بعدش گرونتر شد من چهارشنبه لازک شدم شنبه رفتم معاینه همون موقع بیشتر می‌گرفت میتونید زنگ بزنید بپرسید من خدا روشکر اصلا اذیت نشدم فقط همون موقع نور خورشید اذیتم می‌کرد که سرم رو کامل پایین نگه داشتم شبش هم آرامبخش که دکتر داده بود تو وسایلم خوردم و راحت خوابیدم اصلا درد نکشیدم خیلی برام راحت بود روز دوم هنوز نور اذیت میکرد اما خیلی کمتر از بعد عمل

9 تومن هزینه لازک بود نزدیک ی تومن هم عکس ولی بعدش گرونتر شد من چهارشنبه لازک شدم شنبه رفتم معاینه ه ...

خداروشکر که نتیجه اش خوب بوده براتون راستی شما الانم قطره میریزید یا دیگه مراقبت بعد از عمل تون تموم شده

خداروشکر که نتیجه اش خوب بوده براتون راستی شما الانم قطره میریزید یا دیگه مراقبت بعد از عمل تون تموم ...

فقط اشک مصنوعی رو ادامه میدم روزی سه بار بقیه قطره ها تا 4 ماه بود ماه اول 4 بار در شبانه روز ماه دوم سه بار ماه سوم دوبار و ماه چهارم وقت خواب اشک مصنوعی هم هر سه ساعت توی همون چهارماه

فقط اشک مصنوعی رو ادامه میدم روزی سه بار بقیه قطره ها تا 4 ماه بود ماه اول 4 بار در شبانه روز ماه دو ...

شرمنده این قطره اشک مصنوعی تا چند مدت باید بریزید و این که بعد از چند روز تونستید تلویزیون و گوشی نگاه کنید 

شرمنده این قطره اشک مصنوعی تا چند مدت باید بریزید و این که بعد از چند روز تونستید تلویزیون و گوشی نگ ...

من چهارشنبه عمل شدم شنبه رفتم معاینه گفت دیگه تی وی میتونی نگاه کنی اشک رو فعلا باید ادامه بدم چون من خودم چشم هام مستعد خشکی هستن