2777
2789
تاثیری نداره دیگ..روتین مراقبتی ی چیزیه ک همیشه باید استفاده  کنی

اخه برا من یه بار استفاده کردم خیلی سفید شدم بهم میگن اونجور خوشگل تری حالا نمی دونم اگه دیگه نزنم بعدا پوستم خراب میشه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه برا من یه بار استفاده کردم خیلی سفید شدم بهم میگن اونجور خوشگل تری حالا نمی دونم اگه دیگه نزنم ب ...

باید مخصوص پوستت باشع..هر تیپ پوستی فرق داره..روتین مراقبتی داشته باش..پوستت همیشخ شاداب و روشن میمونه..من خودم هم فروشندم هم استفاده کننده..صورتم مث ایینه صاف و سفیده 

باید مخصوص پوستت باشع..هر تیپ پوستی فرق داره..روتین مراقبتی داشته باش..پوستت همیشخ شاداب و روشن میمو ...

چه خوب

مال من این یه بار ک استفاده کردم خیلی سفید شد ولی خواهرم بعد چن روز بنظرت پوست منو ساخته یا نه 

همه بهم میگن اونجوری بهتری نمی دونم بزنم یا نه

کرم یونیک

چه خوب مال من این یه بار ک استفاده کردم خیلی سفید شد ولی خواهرم بعد چن روز بنظرت پوست منو ساخته یا ...

هرپوستی فرق داره عزیزم..ممکنع الان سفید کنه و بعدا لک ب وجود بیارع..بیشتر این کرما میگن موقتیه اثرش و بعد ی مدت لک  میاره و تیره میشه پوست ..ب نظرم همون کرم‌شب رو ب تنهایی نباید استفاده کرد..

ینی بعدا بر می گرده به حالت اولیه یا بدتر میشه؟

من از بعضیا شنیدم ک برمیگرده ب حالت اول.. و خیلیا براشون ب مرور لک آورد..باز بهشون کرم دادم ک رفع شد.. خاهرسوهر خودم استفاده میکرد صورتش  سفید میکرد ولی  بعده چن‌روز بش حساسیت داد..

چجوری بود حساسیتش پوسته پوسته شد؟

خارش و قرمزی..حساسیت ک باشع خارش و قرمزی میاره..این کرمایی ک زود سفید میکنه باید ازشون ترسید..چون اینا پوستو لایه برداری قوی میکنن و پوست نازک میشه و همین باعث ایجاد لک میشه و آفتاب ک بخوره ب پوست نازک لک میاره وحتی با نور لامپ و چراغ..پس خودت میدونی ک کرمی ک زود سفید کنه اصلا خوب نیس..من واسه همین روتین پوستی میگم  باید داشت 

خارش و قرمزی..حساسیت ک باشع خارش و قرمزی میاره..این کرمایی ک زود سفید میکنه باید ازشون ترسید..چون ای ...

ترسوندیم بخدا اخه من خواهرام زدن ولی یه نوع دیگشو الان چن ساله تغیر نکرده

منم یه شب زدم نمی دونم امشب بزنم یا نه

ترسوندیم بخدا اخه من خواهرام زدن ولی یه نوع دیگشو الان چن ساله تغیر نکرده منم یه شب زدم نمی دونم ام ...

چیزی ک‌دیدم و شنیدم گفتم عزیزم..من محصولی خودم استفاده میکنم ک‌میدونم اصله و مناسب با پوست و در کنارش محصولای مراقبتی میزنم..صورت خیلی حساسه هرچیزی نباید زد..تو پوستت چربه یا خشک؟

خیلی خشکه

یونیک اگه اصل باشع..الان جنس اصل کم‌پیدا میشه..اصل اونیه ک از خود کارخونه بخری 

تو چون پوستت خشکه این کرما آسیب میزنه بیشتر..باید ابرسان استفاده کنی..باید کرم زعفران استفاده کنی ک صورتو لیفت میکنه و روشن و چین و چروک نمیاره..باید ماسک گچی ابرسان بزنی..من باز پوستم چربه  جوش میزدم از وقتی روتین دارم دیگ‌نمیزنه .. و پوست خشک  بیشتر نیاز ب روتین داره چون لوازم آرایشی ک بزنی پوسته پوسته مدل میشه و خیلی بده