ممنونم که تاپیک منو دیدید نمیدونستم از کی بپرسم چون کسیو نداشتم☹من چهارسال پیش از یه دختر خوشم میومد موقعی که فهمید واقعا بد منو خراب میکرد جلو دوستاش انواع کلمات به من میگفت واقعا قبلا فرد خاصی نبودم نه قیافه خاصی داشتم نه هیکل خاصی نه پول خاصب هیچی هیچی نمیدونم شاید حق داشت ولی بعد چهارسال خودمو درست کردم همه چیمو تغییر دادم ماشین خریدم هیکلمو با بدنسازی درست کردم قیافمو درست کردم وضعیت مالیمو درست کردم کلا همه چیزمو اوکی کردم چند روز پیش متوجه شدم زیاد نگاه میکنه نگاشم فرق میکرد اینم بگم واقعا فهمیدم آهن پرسته و علاقه به ماشین زیر پام داره درسته الان میگید آهن پرسته ولش کن قبلا فلان گفته اصلا اینارو بیخیال فقط میخوام برم باهاش و بهش بگم دیدی منو چطور مسخره میکردی آخرشم اومدی با من😄نمیدونم شاید این وسطا بازم مثل قبل ازش خوشم اومد ولی واقعا به نظر شما چطور بهش بگم شما به عنوان یه خانم چطور دوست دارین طرف بهتون ابراز علاقه کنه🙏
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدابا دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
با عرض معذرت برادر ولی خاک تو سرت اگه بهش محل بزاری
به عنوان یه خواهر(که خودت گفتی)میخوابونم تو دهنت
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨