2777
2789

چند ماه پیش عقد کردن ، 

اول اینو بگم که حتی مادر شوهرم ،خواهرشوهرم پاگشاشون  نکردن 

ولی من یک ماه بعد از عقدشون  میخواستم دعوتشون کنم  با خانواده جاریم  حتی پیامکی هم بهش گفتم،  ولی چند روز بعد یه مراسمی مذهبی بود ، من با دوستم که شوهرش با شوهرم همکاره باهم رفتیم داخل اون مجلس مادرشوهرم اومد جلوی ما و گفت بیاین کنار ما بشینید مام به احترامشون رفتیم اقوام شوهرم شش، هفت  نفر بودن خاله وزندایی و عروساشون بودن با خواهرشوهرم وجاریم تمام اونا با من و دوستم احوالپرسی گرم کردن ولی جاریم روشو کلا برگردوند ، بعد از عقدشون دفعه دوم بود که میدیدمش و هیییچ مشکلی باهم نداشتیم ولی با خواهرشوهرم همون شب عقد کلی بحث و دعوا کردن ، 

من کلیییییی پیش دوستم کم آوردم ، دوستم پرسید مشکلی باهم دارین ؟ گفتم نه بابا من خودم خبر ندارم دفعه دومه بعد از عقدشون میبینم و هنوز می‌خوام بعد این مراسمات پاگشاشون کنم با خانوادش ، دوستم گفت دیوونه ای ، وقتی اون هیچ عزت و احترامی نذاشته تو میخوای براش عزت و احترام بذاری حتی اقوام شوهرم همون لحظه همه ناراحت شدن از برخوردش چون منو چندین ساله میشناسند ، 

منم عیییییچ اهمیتی ندادم حتی بروی مادرشوهرم و خواه شوهرم هم نیاوردم که فلانی چرا اینجوری کرد ، 

تازه چند روز بعدش خودش با برادرشوهرم بدون دعوت پاشدن اومدن خونم منم کلی ازشون پذیرایی کردم و بروی خودم نیاوردم.

همه گفتن دعوتش نکن 

نظر شما چیه؟ عذر میخوام طولانی شد

آفرین جواب بدی رو با بدی نمیدن ک

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوت کن...شخصیت خوب خودتو نشون بده.بزار آدم بده اون باشه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

دعوت نکن 

شاید رفتار بلد نیس 

حالا یاد میگیره

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن