2777
2789
عنوان

خانومای تبریزی بیاین تروخدا

270 بازدید | 11 پست

ی دکتر پوست مو خوب تو تبریز معرفی کنید ترووووخدا 🥹من دارم کچل میشم 

ی دکتر میکه آهنت کمه بخاطر اون میریزه  

ی دکتری میکه گیرایی بدنت کمه باید ی سال تمام  دارو بخوری 

من چیکار کنم 😢😢😢بخدا کچل شدم  کمک کنید 

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیرویت خوردی من خوردم عالی بود

قرص میخورم ۱ ماهه  ۳تا

رفتم دکتر دیه امروز گف اینا تقویتی هست باید یک سال بخوری گیرایی بدنت ضعیف …..

خوب باید چکاب شی. تازگی ها کرونا گرفتی؟ کم کاری تیروئید داری؟ کیست تخمدان داری؟ استرس داری؟ بیشتر کدوم نواحی میریزه؟ تغذیه ات چطوره؟ مواد قندی و چربی زیاد میخوری یا سبزیجات؟ همه اینا باید کنترل بشه.

عزیزم ریزش مو مشکلی هست که همه ایرانی ها دارند و مربوط میشه به تغذیه سعی کن تغذیه سالم داشته باشی نان سبوس دار خودت آرد کامل بگیر تو خونه نان تابه ای درست کن .

ترک قشقایی 
عزیزم ریزش مو مشکلی هست که همه ایرانی ها دارند و مربوط میشه به تغذیه سعی کن تغذیه سالم داشته باشی نا ...

واس من طبیعی نیست جلوی موهام دیه مو ندارم تقریبا 😓

لعنت ب این زندکیییی دارم گریه میکنم فک‌میکردم ۳ماه قرص بخورم خوب میشم  کف باید یکسال قرص بخوری  منم قصد بازا ازی دارم. از اینطرفم ۵ساله ازدواج کردم 

خوب باید چکاب شی. تازگی ها کرونا گرفتی؟ کم کاری تیروئید داری؟ کیست تخمدان داری؟ استرس داری؟ بیشتر کد ...

کم کاری ن ندارم  آزمایش دادم دیه اهن و پروتینمم کمه دکتر اولی کف کمه باید دارو بخوری ۳ماه داروها هم واس اک باردار شی ضرر ندارع اینا تا کم کم نتیجه بگیری پزشک عمومی بود پلی تخصص پوست مو بود   

امروز رفتم ی دکتر دیگه متخصص پوست دگف باید یکسال بخوری  و نباید باردار. بشی  اک این قرصارپ بخوری  گف مشکل گیرایی داری از آهن و پروتئین نیس 

حالا میخام برم ی دکتر دیه 😢😭😭😭😭

من قصد بارداری هم دارم تا عید 

واس من طبیعی نیست جلوی موهام دیه مو ندارم تقریبا 😓 لعنت ب این زندکیییی دارم گریه میکنم فک‌میکردم ۳ ...

مشکل همینه فکر میکنید با قرص مشکلتون حل میشه تغذیه سالم ،مدیتیشن برای رفع استرس، پیاده روی برای بهبود گردش خون شما رعایت کن در کنارش هم قرص بخور

ترک قشقایی