2777
2789

دو نفر از نزدیکانم وقتی که بودن با حرفا و رفتاراشون منو اذیت میکردن ... الان هم برای خودم خیلی ناراحتم هم اون افراد ... 

این روزا درد رو قلبم سنگینی میکنه ...با اینکه اونا از دنیا رفتن و دیگه نیستن من مدتیه با خودم درگیرم که ببخشم ولی میدونین قلبم شکسته درد تا عمق وجودم نفوذ کرده... یه وقتایی دست خود آدم نیست نمیتونی خودتو راضی کنی... رفتارا و حرفاشون از یادم نمیره هرگز ... نمیتونم ببخشم و حلالشون کنم ... الانم منتظر تلنگر یا چیزی نیستم فقط خواستم بدونم واسه شما هم پیش اومده؟که نتونید ببخشید کسی رو حتی اگه اون شخص از دنیا رفته باشه؟شما چه حسی دارین؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)

اره شده هنوزم برا بعضیا آرزوی مرگ دارم 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با خودم درگیرم که یه عده رو ببخشم وقتی قانع میشم به بخشیدن زمان و زمین بهم دوخته میشه که نبخشم بهش خیلی فک نمیکنم دوست دارم ببخشم چون مطمئنم‌اون ادم   شاد نیست ولی از بدی که در حقم کرده هیچ وقت در خواست بخشش نکرد  هیچوقتم منو نمیبینه که بتونه حلالیت بگیره

عمه هام و عموم ب قدری پست فطرت و سنگدلن ک من تا حالا هیچ جایی نمونه شون رو ندیدم

الهی بحق فاطمه زهرا خدا جوابشون رو بده تا دست از این ظلماشون بردارن بخصوص عموم ک از بس توی زندگیش مشکل نیست هار شده