2777
2789
عنوان

اسیر خانواده ی خاستگارم شدم بیاین کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلی که حسابی از خانواده و خودش تعریف کردی و گفتی تنها مشکلت اینه که حس عاشقانه بهش نداری

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊
ی سوال ؟چطور دو روزپیش تاپیک قبلت اونقدر از خوبیشون گفتی .تو این دو روز شناختیشون ؟عجیبه واقعا ؟

دارم میگم ظاهرشون به شدت خوب بود متوجه ی چیزایی شدم ولی چشم پوشی کردم توی این موارد فکر نمیکردم جدی بشه ، حالا که میخواستم ازدواج کنیم بحثش کشیده شد و تازه شناختمشون که چی فکر میکنن و چی برنامه میچینن که همش ظاهری باهم خوب بودن .و قصدشون سو استفاده بود.

تاپیک قبلی که حسابی از خانواده و خودش تعریف کردی و گفتی تنها مشکلت اینه که حس عاشقانه بهش نداری

علاقه ای که نداشتم بخاطر این بود چون شک داشتم راجبش یکم اما اصلا مطمن نبودم شکم درست باشه  ولی ظاهر بسیار خوب داشتن ولی الان دلیل همه اون اسارتی که حس کردم رو فهمیدم . نقشه هاشونو و....

چ نقشه ای

بخاطر موقعیت اجتماعی که دارم همش دارن ازم سو استفاده میکنن به نفع خودشون ... جوری که من وظیفه م بدونم در قبال مهربوناییای ظاهریشون ... مثلا بهشون خونه ماشین همه کارایی که اونا باید انجام بدن برای پسرشون میخوان من انجام بدم .