2777
2789
عنوان

شیک ترین خاص ترین و ماندگارترین عطر زنانه ای که داشتید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 45 پست
قیمتا چه جوریه دخترم

زیاد گرون نیس هرکدوم ی تومنی گرفتم ولی امسال فک کنم قیمت‌ها رفته بالا

﮼طُ‌جات‌تو‌همین‌بغله،‌بگو‌خب!﮼﮼هیچی‌غیراینونمیفهممش،بگوخب! ﮼حوصله‌نمیکنم‌خیلی‌بخوان‌هی‌﮼جلوت‌مزه‌بریزن‌همه،بگوخب! ﮼ی بار میگم‌ودیگه‌نه،شماتکون‌نمیخوری‌ع‌پیش‌من! ﮼حالابدیاخوب‌هرچی‌پیش‌اومد؛﮼پیرمیشیم‌بیخ‌ریش‌هم!🫀🤍♾

گودگرل

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتا چه جوریه دخترم

باید اصلشو پیدا کنی وگرنه فیکش ۳۰۰ تومنه

﮼طُ‌جات‌تو‌همین‌بغله،‌بگو‌خب!﮼﮼هیچی‌غیراینونمیفهممش،بگوخب! ﮼حوصله‌نمیکنم‌خیلی‌بخوان‌هی‌﮼جلوت‌مزه‌بریزن‌همه،بگوخب! ﮼ی بار میگم‌ودیگه‌نه،شماتکون‌نمیخوری‌ع‌پیش‌من! ﮼حالابدیاخوب‌هرچی‌پیش‌اومد؛﮼پیرمیشیم‌بیخ‌ریش‌هم!🫀🤍♾
ن بابا ۶ ساله به خاطر بارداری و شیردهی هیچ خرید عطر و لوازم ارایش نداشتم دیگه میخوام بترکونم از نون ...

من ک تو بارداری هم عطر میزنم هم آرایش میکنم‌ اصلا نمیتونم وابستم ب عطر

کار خوبه خدا درست کنه...🌹❤️

چرا پنج میلیون عزیزم شالیز صورتی بگیر سیصد تومن از بوش سیر نمیشی 🙄

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..

گود گرا مشکی بی نظیره

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
گود گرا مشکی بی نظیره

گرل

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
اینجوری خوبه. من گوچی بامبو میدنایت رز ایفوریا  بامشل ورساچه صورتی اینا رو خیلی دوست دارم ...

سلیقه عطریت مث منه تازگیا لاو ویکتوریا سکرت خریدم‌معرکست مطمئنم خوشت میاد

کار خوبه خدا درست کنه...🌹❤️