2777
2789

اگر میشه بهترین روش مزه دار کردن جوجه کباب رو بگید لطفا همکاری همسرم قراره بیان خونمون شوهرم میگه جوجه بزنیم. لطفا اگر میشه پیشنهاد یه پیش غذای سبک هم بدین به جز سوپ. واسه ناهار میان . هر چی بلدین بگید😅😅

این سس آماده ها هستن خییلی خوبن از اونا بخر سوپرمارکت ها دارن....همه طعمی هم داره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

پیاز ماست رب انار گردوی خرد شده کمی روغن و ادویه و زعفران

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون + فلفل سیاه + نمک + زعفرون فراوون

فقط همین بدون چیز کم یا اضافه فوق العاده میکنه جوجه رو

پیش غذا هم سالاد ماکارونی یا کیک مرغ 

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

با زرد چوبه و سس مایونز مخلوطش کنید خیلی ترد و خوشمزه میشه....

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢

کشک بادنجون بزار کنارش، 

طعم دار هم من همیشه داخلش فلفل دلمه ای زعفرون پیاز حلقه ای، ماست پرچرب زعفران، فلفل، پاپریکا، زردچوبه میزنم. کمی نمک وابلیمو

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
پیاز رنده شده خوب نیست؟

بعد می‌چسبه به مرغ سخته، حلقه ای راحته 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

ار شب قبل توی مواد بخوابون که حسابی مزه دار بشه...اول زعفران دم کرده بریز روشون هم بزن یه پنج دقیقه بمونه بعد پیاز های خلالی رو بریز چون اگه اول پیاز بریزی مقداری از زعفرون جذب پیاز میشه‌.یه نصفه فلفل دلمه ای هم خورد کن با پیاز بریز.یکمی پودر فلفل سیاه و آبلیمو بزن.یکمی هم روغن مایع.حسابی مخلوط کن درش رو ببند بزار یخچال...میتونی هرچند ساعت یکبار هم یکمی همش بزنی که همه جاش حسابی مزه دار بشه...اخر کباب شدن هم وقتی از روی منقل برداشتی و داغن روشون کره بمال....نمک رو هم حین کباب کردن روی منقل روی جوجه ها بریز.من همیشه اینجوری درست میکنم همه خیلی دوست دارن..با پلوی زعفرانی کنارش هم ماست موسیر و سالاد فصل و نوشابه بزار.پیش غذا هم سالاد ماکارونی با ژامبون

من اول توی زعفران غلیظ حدود یک ساعت استراحت میدم

بعد بهش پیاز خلالی فلفل دلمه سیر نمک و ابلیمو و مایونز میزنم. عالی میشه. پیاز رو رنده نکن میچسبه به مرغ ها موقع کباب کردن میسوزه.

بعد از این هم که جوحه ها کباب شدن یه سس درست میکنم با قلمو مخصوص میمالم روش. سسش هم کره اب شده با کمی ابلیمو و نمک و فلفل سیاهه.

الهی به امید خودت...