2777
2789
عنوان

چجوری عشقم اعتراف کنم؟

465 بازدید | 13 پست

دو ساله عاشق یه پسری هستم و تا الان هرکسی اومده سمتم ندیدم و فقط ذهن و فکر سمت اونه اما اون خیلی خجالتی اروم و سر به زیره و کم حرفه کم حرفه حتی با بهترین دوستش اما من برعکس پر انرژی و پر صر صدا اما بازم خجالتی واقعا نمیدونم چطوری بهش اعتراف کنم دوسش دارم به علاوه اینکه جدیدا حس میکنم یه دختری داره بهش نزدیک میشه و اون دختر هم خوشگله و اینکه هم سنشه ولی من ۳ سال باهاش اختلاف سنی دارم و حس میکنم زشتم پس چرا باید منو قبول کنه؟🙂

اگه رودرو نمیتونی بگی بهش تو پیام یا نامه بگو، یا بهش نزدیک شو کافه دعوتش کن

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو خودتو قهوه ای نکن بزار اگه خوشش اومد خودش بیاد موقعیت زندگی خودمون فرهنگمون این حرکت رو نمیپذیره ...

متاسفانه اگه منتظر بمونم هم یکی دیگه بهش نزدیک میشه میترسم اون زودتر از من بهش اعتراف کنه شاید هم اعتراف کرده من خبر ندارم واییی دارم نابود میشم چرا باید این بلا ها سر یه دختر بیاد

اولا ببین طاقت نه شنیدن داری با نه 

دوما همون کم حرفی ایشون و پر جنب و جوشی شما در اینده خیلی مشکل ساز میشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عزیزم چند سالته تو این زمان وقت از. دست نده راحت بگو و دنبال انتخابت باش اگر کسی دیگه اومد از دست ند ...

۱۶ سالمه ادمای دیگه ای سمتم اومدن حتی تو این سن کم خاستگار هم داشتم اما دلم فقط اونو میخواد 

اولا ببین طاقت نه شنیدن داری با نه  دوما همون کم حرفی ایشون و پر جنب و جوشی شما در اینده خیلی ...

راستش بیش از اندازه احساسیم یعنی کسی چیزی بهم میگی بدجور میزنم زیر گریه اگه یه داد کوچیک هم سرم بزنن گریم میگیره به علاوه وحشت دارم میترسم اگه نه بشنوم در اینده دیگه نتونم بخاطر غرورم به کسی نزدیک شم

راستش بیش از اندازه احساسیم یعنی کسی چیزی بهم میگی بدجور میزنم زیر گریه اگه یه داد کوچیک هم سرم بزنن ...

خب دیگه به نظرم غیر مستقیم بفهم ببین اصلا نظری بهت داره یا نه 

چون واقعا اعصاب ادم خرد میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اگه رودرو نمیتونی بگی بهش تو پیام یا نامه بگو، یا بهش نزدیک شو کافه دعوتش کن

واییی نه نمیتونم جرعت حرف زدم باهاش ندارم گاهی وقتی وارد کلاس میشه من ساکت میشم خیلی اروم و متین که حتی استادمم میگه چرا یه دفعه اروم میشی بعد دوباره شروع میکنم به بالا پایین پریدن 

چیکار کنم ازم خوشش بیاد؟من انقدر بی جرعتم که یکی از دوستام بهت پیشنهاد داده که اون بره به پسره بگه م ...

بهش توجه کن گیجش کن میبینی بعضی پسرا میخوام بهمون بفهمونن دوسمون دارن اما گیجمون میکنن معلوم نیست حسشون چیه همونکارو کن بهش بفهمون دوسش داری بعد ی جای دیگه کاری کن شک کن تا بره تو فکر درگیرت ک شد میاد سمتت کم کم 

بهش توجه کن گیجش کن میبینی بعضی پسرا میخوام بهمون بفهمونن دوسمون دارن اما گیجمون میکنن معلوم نیست حس ...

یعنی مدام بهش توجه کنم بعد وقتی اومد سمتم بی محلی کنم؟و بعد دوباره توجه کنم ؟اینطور گیج میشه؟یکی بهم گفت بهش خیلی توجه کن اما وقتی زنگ زد هی جواب نده یا پی ام داد جواب نده تا نگران شه دوباره بهش توجه کن و دوباره بی محلی ؟