2777
2789
عنوان

کار در منزل

150 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر 

بچه ها من به یه کاری نیاز دارم . به خاطر کار هام وقت ندارم روز ها برم سرکار هر جا میرم میگن روز و عصر راضی نیستن کاری رو میشناسید که مثلا من تایپ کنم و برای طرف بفرستم 

نتوورک واس خانوما خیلی خوبه

ولی خب کارای هنری مثل خیاطی نانخن مژه و....

اگ شرایط هیچکدوم و نداری تو شهر بزرگ هستی تو اگهی دیوار نگاه کن شاید بسته بندی چیزی داشته باشه

عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتوورک واس خانوما خیلی خوبه ولی خب کارای هنری مثل خیاطی نانخن مژه و.... اگ شرایط هیچکدوم و نداری ت ...

آها باشد دیوار هم یه نگاه میکنم اما دیوار رو زیاد قبول ندارم خیلی توش کلاه برداری شده 

آها باشد دیوار هم یه نگاه میکنم اما دیوار رو زیاد قبول ندارم خیلی توش کلاه برداری شده 

اره کلا کارایی ک درخصوص تایپ و ایناس همممممشون کلاه برداریه جدی میگم

حضپری برو ک هم شناخته بشی همم مطمئن باشه

منم این تایپ و ترجمه رو شرکت کردم پول گرفتن ازم بلاکم کردن

آره برای منم جایی اتفاق افتاد دیدم هیچ پولیییی نمیدن بدبختی مدتی کاری پیدا نمیکنم که بتونم برم همش صبح بود  

آره برای منم جایی اتفاق افتاد دیدم هیچ پولیییی نمیدن بدبختی مدتی کاری پیدا نمیکنم که بتونم برم همش ص ...

الان پول تو ارایشگاهه

مژه ناخن اگ شرایطشو داری برو اموزش ببین

عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم🖤
اره کلا کارایی ک درخصوص تایپ و ایناس همممممشون کلاه برداریه جدی میگم حضپری برو ک هم شناخته بشی همم ...

آره راست میگی آخه چون هر جا میرم و میگن نیرو نباز دارن و رفتم همش گفتن صبح و منم صبح ها نمیتونم فقط عصر ها میتونم گفتم ببینم کسی جایی میشناسه بتونم همچین کاری کنم  یا نه دستت درد نکنه بابت راهنماییت

الان پول تو ارایشگاهه مژه ناخن اگ شرایطشو داری برو اموزش ببین

نه من دانشجویم . تا تموم کنم و برم سرکار اما گفتم در حین درس حدلقل برم یه سرکاری . خسته شدم و صبح ها بدبختب به خاطر کلاس ها نمیتونم فقط عصر ها وقت دارم ببینم حالا برم کافی نت چکار میتونم کنم امیدوارم کاری درست پیدادشه