2777
2789

از صبح 2 بار استفراغ کردم باردارم هشت هفتمه، شماها چیکار کردی چیا خوردی حداقل کم شده، بخدا گرسنمه نمیتونم چیزی بخورم از ترس استفراغ 😞😞

بخور استفراغ کن با معده خالی نکن. من نون پنیر و ماست میخوردم تا ۳۹ هفته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو واس حالت تهوع دارویی استفاده میکردی

اره دمیترون . ب۶

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مرسی روزی یدونه؟ 

ب۶ یدونه دمیترون دوتا بستگی به تهوع ات داره

من واس بچه اولم روزی هفت بار بالا میاوردم

واس دومی الان روزی دو تا سه بار

که هیییییچی نمیتونم بخورم حتی آب 

فقط شوهرم منو میبره سرم میزنم

فقط با سرم زندم

یازده هفته هستم

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
سرم میزنی حالت خوب میشه 

اره

چون توش امپول دمیترون میریزن

هم اب بدنم تامین میشه هم از تهوعم کمتر میشه

البته تا دو روز خوبم

روز سوم بازم سرم

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)