2777
2789

من شدیداً به شمع و بند حساسیت دارم پپپپپپپر از جوش میشه صورتم.

کرم موبر هم میسوزونه

اصلا برنمیداشتم تا دوسه روز پیش رفتم ارایشگاه برای عقد برادرشوهرم ترایشگرم با تیغ برام موهای صورتمو زد دو سه روز گذشته کل صورتم زبر شد امروز شوهرم میخواست بره سرکار اومد بوس کنه بره گفت شدی کاکتوس😑 

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست

یعنی انقدر زیاد مو داشت؟؟؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سبیلهام رو دوران مدرسه با ژیلت میزدم🥲🥲 الان ضخیم درمیاد باید هر دو روز یکبار بند بندازم

امضا ندارم انگشت میزنم........گفتم برای موندنم دلیل بیار گفت بشین برنج خیس کردم ....همه دل میبردند اما تو جان میبردی.........اون موقع که ما خاص بودیم!شما یه هفته صبی بودی یه هفته ظهری

یعنی با یه بار زبر شده؟ من چندین ساله تیغ ابرو میزنم ولی زبر نشده یکم رنگ موها تیره شده ولی زبر نیس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه