2777
2789

دیشب از خواب بیدار شدم یهو هوس بستنی کردم هرچی بهش بی خیال تر میشدم بدتر دلم میخواست شوهرمو بیدار کردم بهش گفتم اول مسخرم کرد منو از خواب بیدار میکنی واسه چه چیزایی ... .منم نشستم گریه کردم از اسنپ نگاه کرد آنلاین سفارش داد ....

امروز ناهار که اومد خونه گفت نکنه حامله ای 😓بهش فک میکنم حالم بد میشه حتی سر اینکه حامله باشم باز باهم دعوامون شد ولی من هیچ علایمی ندارم 😶

میترسم بی بی چک بزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب بزن

شاید نباشی و خیالت راحت بشه

بالاخره که باید معلوم بشه هستی یا نیستی 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نه من به هیچ عنوان بچه نمیخوام 😓 اگه حامله باشم با قرصی چیزی میشه سقط کنم؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ی پیام دارم برای زندگیِ عزیز..                  دوست عزیزم، لطفا مخالفی در خلوت خویش فشار بخور و ریپ نزن..✨🗿